Zondag voel je de originele liefde

Er zijn in al die jaren dat ik nu muziek verzamel, ongelofelijk veel 12 inches uitgebracht. Uiteraard heb ik ze niet allemaal, dat is gewoon onmogelijk, maar ik heb er aardig wat in mijn kast staan.

 

Ik maakte pas kennis met de 12 inch in 1983. Mijn allereerste was van Paul Young, Love of the common people, en daarna volgde er nog een groot aantal meer. Van de reguliere singles,, waarvan een maxi uitkwam, die in de Top 40 stonden, maar ook van singles die je alleen als verzamelaar tegen kwam.

 

Zo verzamel ik muziek van Jean-Michel Jarre, Art of Noise, Giorgio Moroder, Thomson Twins, Frankie goes to Hollywood en nog heel veel meer. Zo heb ik in mijn komende uitzending van aanstaande zondag een echte klassieker voor je klaar staan. Duifje Max hoefde hiervoor niet lang te zoeken. Er is 1 12 inch die je echt wel een klassieker kan noemen. Dat is die van Donna Summer. I Feel Love. Daar zijn heel wat van uitgebracht. De bekendste is denk ik gemixt door Patrick Cowley, maar er zijn eigenlijk heel veel andere versies die ook best de moeite waard zijm om te beluisteren.

 

Zoals elke week is in mijn radioprogramma het vierde nummer de 12 inch van de week, maar vanavond heb ik speciaal voor jou een bijzondere versie voor je klaar staan. In ieder geval blijf ik de originele 12 inch nog het mooiste vinden en die hoor je dus aanstaande zondag.

 

Maar goed, nu kun je 13 minuten genieten van I Feel Love, in een ander jasje, maar ook wel de moeite waard.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Donna Summer - I Feel Love (Moreno J Remix)

Laatst vernieuwd: 16-07-2021 om 23:10

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!