Zondag speciale aandacht voor Jean-Michel Jarre bij Radio Duivenstraat

Afgelopen vrijdag kwam het allernieuwste album uit van Jean-Michel Jarre, Oxymore genaamd. Zondag staat daarom mijn gehele uitzending in het teken van de muziek van mijn grote synthesizerheld. Niet alleen een aantal tracks van Oxymore krijg je te horen, maar ook oud materiaal waarvan sommige in een splinternieuw jasje of in een zeer exclusieve uitvoering. Dit alles in mijn Oor voor Omgeving zondag tussen 12:00 en 13:00 uur bij Radio Duivenstraat.

Je krijgt wat wetenswaardigheden te horen, maar ook dat duifje Max een verrassende en splinternieuwe 12 inch van de week uit mijn platenkast heeft getrokken en dat hondje Breezer me een verregend concertkaartje gaat bezorgen per helikopter.

Laat je zondag maar gewoon verbazen met welke muziek ik kom. In ieder geval krijg je 11 platen te horen. Met welke platen ik precies kom, laat ik dit keer geheim. Wat ik je alvast wel kan vertellen, dat je 5 tracks hoort van het album Oxymore en de rest is van eerdere werk van Jean-Michel, waarvan 2 die dit jaar zijn uitgebracht. Mijn verzameling van muziek van Jean-Michel is lekker groot, dus heb ik keuze genoeg om je zondag te verrijken met bijzondere platen.

Als je nieuwsgierig bent geworden, raad ik je aan om zondag na het journaal van 12:00 uur je oor bij de radio te leggen in welke omgeving dan ook, dan mis je niks van al dit nieuwe werk van Jean-Michel.

Het is nu zondagavond. Duifje Max is wat moe, daarom komt hij nu met de wat kleinere en kortere 7 inch van de week. Zoals elke zondag sluit ik af met de singleversie van de geweldig mooie 12 inch van de week die je vanmiddag ook weer langs hoorde komen als vierde plaat in mijn uitzending. Je hoorde vanmiddag Tina Turner met One of a living. Dat allemaal dankzij de stoere en sterke Max.

Bonne nuit!

Dagafsluiting: Tina Turner - One of the living.

Laatst vernieuwd: 23-10-2022 om 20:05

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!