Zondag is het een kleine Japan-dag

Dit keer even geen gewone dagafsluiting, want je kunt hieronder lezen waar ik aanstaande zondag mee kom in mijn eigen Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat. Ga je ook luisteren? Het wordt in ieder geval heel leuk.

 

Dat er muziek bestaat alvorens ik op deze wereldbol terecht kwam, is wel duidelijk. Echter begin ik aanstaande zondag met een liedje dat 3 jaar voor mijn geboorte werd uitgebracht. Het liedje komt dus uit 1962.

 

Je treft uiteraard ook muziek aan wat een stuk jonger is. De muziek gaat onverminderd door en dit keer hoef jij je niet schuldig te voelen als je niet alles kent. Je komt er ook in dit uurtje wel achter dat je van alles kunt lenen.  Is in deze uitzending het land Japan wel erg in de belangstelling, want hondje Breezer komt met een geweldig concertkaartje vanuit Japan. Wordt er ook nog gezongen over Japan. Komt duifje Max helemaal uit Japan aanvliegen, want hij vond een interessante CD waarop een beauty van een 12 inch staat. En is het programma bijna afgelopen, wordt er zelfs over gezongen dat het laatste liedje wordt gedraaid.

 

Jaja. Een uitzending waar je weer volop van gaat genieten. Met heerlijke experimentele, bijzondere, leuke en interessante muziek.

 

Luister daarom aanstaande zondag vanaf 12u00 naar Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat. Leg je oor bij elke radio in welke omgeving dan ook, dan mis je niks.

 

Ben je nieuwsgierig van aard, dan heb je hier alvast de playlist.

 

1. Bert Kaemfert - A Swinging Safari.

2. Kraftwerk - Music Non Stop.

3. Roos Rebergen en Torre Florim - Mag ik je even lenen.

4. Duifje Max met de 12 inch van de week: Frankie goes to Hollywood - Welcome to the Pleasuredome.

5. Alphaville - Big in Japan.

6. - Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Underworld - Downpipe.

7. Mike Oldfield - Guilty.

8. Art of Noise - EFL.

9. Yello - Who’s gone.

10. Orchestral Manoeuvres in the Dark - Final Song.

 

Slinger je smartphone, tablet, computer of welke radiodrager dan ook maar aan, dan kun je weer genieten van Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat.

 

Tot zondag 12u00!

 

Als je lekker live wilt luisteren naar Radio Duivenstraat, dus ook aanstaande zondag 12u00, klik dan op de link wat je hiernaast ziet staan: Luister live naar Radio Duivenstraat. Zorg er dan wel voor dat je de app Tune-in op je computer of smartphone/ tablet hebt staan.

 

Wil je liever via een andere player luisteren, kijk dan op de site van Radio Duivenstraat om jouw gewenste player uit te zoeken.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

 

Laatst vernieuwd: 21-07-2021 om 21:48

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!