Oog voor Omgeving

Zo ver weg van mij

Het was vandaag nogal een hectisch dagje. Gisteren werd ik al gebeld door de ketelmonteur, maar doordat ik in een vergadering zat, belde ik vanmorgen rond 8u00 terug. Hij kon me melden dat hij vandaag rond 12u00 langs kwam om de splinternieuwe HR-ketel te plaatsen in ons huis. Dat was natuurlijk geweldig nieuws.

 

Na dit telefoontje ging ik boodschappen halen. Ik kon een gratis roomboter stroopwafelzakje ophalen bij de Jumbo vanwege dat ik jarig ben geweest. Ik moest natuurlijk wel meer boodschappen hebben, maar gratis iets er bij is altijd leuk.

 

Om 11u30 kwam de fysiotherapeut voor Anne. Die ging om 11u50 er weer vandoor en om 12u00 kwamen de 2 ketelbinkies om de ketel te gaan installeren.

 

De heren waren om 15u00 klaar. Ze moesten zelfs het dak op, want de pijp moest ook vervangen worden. Tijdens dat de 2 heren druk bezig waren, stuurde rond 14u15 Joyce Kranenborg van RTV Noord me een DM om te vragen of ik thuis was en tijd had voor een interview bij me thuis. Ik schreef terug dat we wel de ketelbinkies aan het werk hadden. Joyce schreef me terug dat ze rond 15u15 langs kwam en ik gokte er op dat de ketelbinkies dan wel klaar zouden zijn.

 

Zo gebeurde het ook. De 2 heren waren klaar, legde uit hoe de nieuwe thermostaat werkt en daarna gingen ze er vandoor. Toen de heren de deur uit liepen, kwam Joyce er net aan. Wat een timing.

 

Het interview ging erg goed. Het ging er om of ik als slechtziende nu wel gewend ben aan die 1,5 meter maatschappij. Joyce had me in maart, vlak na de lockdown ook al eens geïnterviewd voor de TV, en nu 6 maanden later weer voor de radio. Dit keer was het live. Het was erg leuk om te doen. Ik kan gelukkig goed improviseren, want de ketelbinkies waren net weg en RTV Noord kwam voor een interview. ;)

 

Na dit interview was ik helemaal hyper. De ketel doet het perfect en het interview ging ook gladjes. Hoe mooi wil ik het hebben.

 

Vanavond zijn mijn lief en ik uiteten geweest. Dit om een bepaalde reden. Wees gerust, niks aan de hand, maar Anne gaat me voor vier dagen verlaten. Ze gaat een lang weekendje naar een goeie vriend. Dat wordt na 2 jaar en 7 maanden en 7 dagen wel afkicken. Dan zien we elkaar 4 dagen dus niet. Jaja. Dit mannetje gaat haar bijzonder veel missen. Gelukkig komt ze maandag weer terug en omdat ik haar toch een goeie start gun, had ik haar vandaag uitgenodigd om bij Grand Italia uiteten te gaan.

 

Morgen gaat ze er van tussen en dan is ze zo’n 62km van me vandaan. Gelukkig hebben we nog WhatsApp en de telefoon. Goh. Het lijkt er dan wel op dat het tijdperk Noordbroek weer is aangebroken. Zo is immers onze relatie ook begonnen. Veel appjes en telefoontjes.

 

Omdat ik mijn allerliefste liefje dan dit weekend echt ga missen, heb ik wel een passend muziekje bedacht.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Dire Straits - So far away.

Laatst vernieuwd: 17 Sep 2020 om 21:53

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!