Zo komt er vanavond opeens een olifant in onze woonkamer

Het is vandaag vrijdag. Een rustige dag deze keer. Een persbericht voor de Oogvereniging Regio Groningen de deur uitgedaan via de E-meeuw. :) en wat reclame gemaakt voor mijn uitzending voor aanstaande zondag.

 

Anne is 3 dagen en 2 nachten niet thuis geweest en gelukkig kwam ze vandaag weer thuis. We hebben daarom heerlijk gegeten bij onze vrienden van De Mazzel te Leek. Sadri en Ben ontvingen ons als vanouds en we zijn ontzettend gastvrij ontvangen en hebben heerlijk gegeten. Dit keer kon ik mijn bordje niet leeg eten, want het was nogal veel. ;)

In ieder geval hebben we het erg gezellig gehad en om 19:55 uur, dus 5 minuten voor sluitingstijd, gingen we weer naar huis.

 

Eenmaal thuis heb ik mijn lieve Anne heel veel geknuffeld. Ja, ze is 3 dagen weg geweest, dus hadden we heel wat in te halen. Daarna heb ik mijn lief de opname laten horen van mijn aflevering van mijn Oor voor Omgeving van 28 november. We hebben elkaar wel de oren van de kop gekletst, maar Anne vond mijn uitzending goed klinken.

 

Eenmaal overal mee klaar, werd ik om 22:40 uur nog gebeld. Dit keer nam ik even niet op, want om die tijd vind ik het niet nodig om nog telefoontjes aan te nemen. Zeker niet na zo’n prachtig weerzien van mijn aller liefste vriendin/ vrouw aller tijden. ;)

 

Maar dat telefoontje bracht me wel tot de volgende dagafsluiting. Mijn ringtone van mijn iPhone heeft als thema “Baby Elephant Walk’ van Henry Mancini. Alleen laat ik nu een versie horen dat door een volledig orkest wordt gespeeld. Mijn ringtone is puur de single-versie, maar deze is natuurlijk vele malen mooier.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Henry Mancini - Baby Elephant Walk.

Laatst vernieuwd: 19-11-2021 om 23:49

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!