Oog voor Omgeving

Zo dicht bij, maakt niet uit hoever weg het soms ook is, als ik maar in mezelf blijf geloven

Vrijdag schreef ik al dat ik druk was met de DigiID-app. Hoe meer ik er mee werk, hoe handiger ik er in word. Vanmiddag moest ik weer iets geregeld krijgen via de DigiID en dat ging zonder gedoe. Ik was in 5 minuten met het alles wel klaar. Gelukkig was de website die ik moest bezoeken, goed toegankelijk met de VoiceOver van mijn iPad.

 

Het afgelopen weekend hebben we het lekker rustig aan gedaan. We doen niks met Koningsdag, daar hebben we niks mee. Ik was lekker een playlist aan het samenstellen voor mijn nieuwe aflevering van Oor voor Omgeving. Dit is dit keer lekker snel gelukt. We zijn vrijdagavond wel even heerlijk gaan dineren met een vriendin bij De Dorpskamer van Leek. Dit keer hadden we geen taxi nodig. De vriendin kwam ons halen met haar eigen auto en bracht ons ook weer naar huis. Ook wel eens lekker. Gaan wanneer je weer naar huis wilt. Normaal moeten we een tijd opgeven als we naar huis willen, maar dit keer was het extra relax om te bepalen wanneer we klaar waren.

 

Gisteren, zondag, was het natuurlijk weer Oortje-dag. Mijn 156e aflevering werd uitgezonden. Toch weer leuke reacties gekregen tijdens mijn uitzending. Altijd leuk.

 

Aanstaande zondag is mijn Oortje jarig. Dan draai ik al 3 jaar onafgebroken mooie, leuke, interessante en bijzondere platen voor jou. Op 9 mei begon ik en dat was in week 18 van 2021. Nu is het ook week 18, vandaar dat ik 5 mei heb gekozen voor mijn 3e radioverjaardag. Je kon het al op mijn blog lezen, het wordt namelijk een special. Zondag is het immers Bevrijdingsdag, dus hoor je mijn Oorlog-special bij Radio Duivenstraat tussen 12.00 en 13.00 uur.

 

Het laatste wat ik wil vertellen, dat de afgelopen week ook mijn rode draad weer volop in beeld is. Het blijft me achtervolgen. Het blijft toch gek dat ik nog steeds moet bewijzen hoe ik bepaalde dingen bedoel. Ik moet me dan in duizend bochten wringen om mijn verhaal duidelijk te maken. De 1 mag zeggen wat ie wil, maar geef ik mijn mening, dan is dat niet goed. Het voordeel is wel, dat ik er op den duur wel mijn definitieve conclusies uit ga trekken. Dan maar op die manier duidelijk maken dat ik niet meer met mij laat sollen.

 

Morgen kruip ik weer in mijn eigen wereldje. Telefoon op ‘Niet Storen’, mijn playlist staat al klaar, studiobewaker Hendrikjan heeft er ook weer zin in, dus gaan we morgen weer gezellig een aflevering maken voor mijn toekomstige Oor voor Omgeving.

 

De boodschap van dit verhaal is: Zo dicht bij, maakt niet uit hoever weg het soms ook is, als ik maar in  mezelf blijf geloven.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Metallica - Nothing Else Matters.

Laatst vernieuwd: 29 Apr 2024 om 20:39

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!