Oog voor Omgeving

Zelfs hamsteren in mijn mandje

Net boodschappen binnen gehaald. Gelukkig heb ik alles kunnen halen wat ik wilde halen. Alleen gebeurde er vanmiddag wel iets heel vervelends.

Ik stond even te wachten op mijjn beurt bij de kassa, en iemand uit een andere rij zag mij, als slechtziende, staan met mijn volle mandje.

Daar lag kennelijk iets in, wat niet meer in de schappen lag en die persoon dacht dat hij het wel even uit mijn mandje kon jatten. Hij dacht dat ik het toch niet zou opmerken, maar een slechtziende zoals ik, ziet nog net genoeg om zijn lichtblauwe jas te zien met zijn of haar hand in mijn mand. Mijn reflex was, dat ik mijn stok als wapen gebruikte. Ik sloeg op zijn hand en hij of zij trok meteen zijn hand terug en ik hoorde het product weer in mijn mandje terecht komen.

 

Dat mensen zo ontzettend asociaal zijn dat ze zelfs boodschappen van een ander uit hun mandje jatten, werkelijk ongelofelijk.

 

In ieder geval ging ik met mijn complete boodschappenlijstje naar huis en hopelijk heeft die persoon een flinke blauwe plek op zijn hand.

 

Mijn boodschap aan iedereen. Blijf wel sociaal in deze tijd van de Corona. Iedereen heeft last van het hamsteren, ik ook, maar ik ben nog niet zo dat ik boodschappen uit iemands karretje of mandje jat.

 

Zo, dit wou ik even kwijt!

Laatst vernieuwd: 13 Mar 2020 om 21:09

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!