Oog voor Omgeving

Ze is zwanger

Wat een prachtig concert gaf Roosbeef vanavond in de kleine zaal van De Oossterpoort. Roos was goed bij stem en de band was lekker ruw af en toe, maar ook heerlijk rustig bij bepaalde nummers.

 

Gonnie en Wendy haalden ons op en eenmaal de auto geparkeerd in de parkeergarage van De Oosterpoort, waar we nog verdwaalden, waren we net op tijd voordat het voorprogramma begon. Lukas trad op. Ik kende deze zanger niet, maar de muziek was wel aardig. Maar daar kwamen we niet voor natuurlijk. Altijd wel boeiend om een, voor mij, onbekende artiest te leren kennen, maar ik was blij dat Roosbeef om 20:45 uur begon met het nummer Rodeo.

 

Roosbeef speelde zowel oud als nieuw materiaal, Zo kwam veel van het album Lucky voorbij. Ook niet zo gek, want het is natuurlijk niet voor niks de Lucky-tour. Ze speelde onder andere Menselijke mensen, Amerika 2, Onder bedwelming, Sterrenmeisje, Mathilde, Dichtbij, maar ze speelde ook oud werk. Hersens, Nachtauto, Twijfelaar en waar ik erg blij mee was, dat ze ‘Raak mij aan’ ook speelde. Ik kreeg hierdoor de bekende muzikale kippenvel. Jeetje, wat was dit een prachtige versie. Wow!

 

De show was helemaal af. Ze vertelde dat haar kind morgen 5 jaar oud wordt en dat ze ook zwanger is van een tweede kindje. Dit was ook wel te zien. Dus Roos is zwanger. ;)

 

Het concert vond ik zeer geslaagd. Het duurde anderhalf uur, maar ik heb er tot de allerlaatste toon van genoten. Het geluid was wel hard, maar we zaten ook aan de zijkant van de zaal, wat ik wel jammer vond, maar dat heeft bij mij de pret absoluut niet verminderd.

 

Al met al een zeer geslaagd concertavondje. We willen Gonnie en Wendy hartelijk danken voor alles. We hebben veel lol gehad en het was ontzettend leuk om met de 2 dames op pad te zijn.

 

De dagafsluiting is dit keer niet ‘Raak mij aan’, dat vond ik het allermooiste nummer van vanavond, maar ik kom nu met Amerika 2. Dit nummer werd als tweede gespeeld en ja, ik vind het geweldig.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - Amerika 2.

Laatst vernieuwd: 18 May 2022 om 23:10

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!