Oog voor Omgeving

Ze ging echt verhuizen naar Tolbert

Januari en februari zijn voor Anne en mij eigenlijk wel heel bijzondere 2 maanden. De komende week lees je er vast wel meer over, maar gisteren en vandaag waren al 2 bijzondere dagen. Op 20 januari 2018 kwam Anne bij me thuis voor haar tweede iPhone les, en op 21 januari 2019, dus een jaartje later, bracht ze de brief naar het postkantoor om de huur van haar huisje in Noordbroek te beëindigen.

 

Op 20 januari hadden we nog geen relatie, maar een jaartje later kwam ze al bij me wonen. Zo mooi en snel kan het gaan.

 

De rest van januari 2018 was ook wel bijzonder. Op 22 januari nodigde ik Anne uit voor een etentje in Zuidbroek, en dat ging op 26 januari gebeuren. Toen op 29 januari 2 uur en 22 minuten met elkaar gebeld en daarna heeeeeeeel veeeeeel geappt en op 10 februari kwam ze naar me toe om een weekendje bij me te logeren. Dat weekendje was heel gezellig en we waren door al dat geapp daarvoor al zo gek op elkaar, dat we op 10 februari 2018 begonnen met onze relatie.

 

Ja. de rest van 2018 was echt een fantastisch, romantisch, indrukwekkend en dus bijzonder jaar.

 

Dus vanaf gisteren 3 jaar geleden, 20 januari 2018 tot en met nu, kunnen we maar geen genoeg van elkaar krijgen. Ach, ze is ook zo mooi en vooral erg lief.

 

Vanwege dat Anne haar huur heeft opgezegd 21 januari 2019, dus nu 3 jaar geleden, heb ik een toepasselijke dagafsluiting. Ok. Haar huisje in Noordbroek was niks mis mee, maar ze verhuisde wel gezellig naar mijn, nu ons, huis.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - We’re gonna move.

Laatst vernieuwd: 21 Jan 2022 om 23:42

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!