Oog voor Omgeving

Westerkwartier en Noordenveld ga ik mede op de politieke kaart zetten

Ik schreef het al eerder. Hoe mooi het nu gaat in radioland.

 

Vanmorgen was ik voor de tweede keer naar de studio van RTV Zulthe. De streekomroep van het Westerkwartier en Noordenveld. Ik was uitgenodigd om inhoudelijk te praten over het programma wat ik samen ga presenteren met een collega over de politiek binnen de 2 gemeenten.

 

De klik tussen mijn medepresentator was er direct. We hadden dezelfde ideeën en hebben er ook allebei heel veel zin in. Op 5 juli gaan we een testuitzending maken. Kijken of de klik ook echt aanwezig is. Ik verwacht van wel, want het was vanmorgen al meteen een geslaagde kennismaking.

 

Over de inhoud ga ik het nu niet hebben. Wanneer we gaan beginnen ga ik ook nog niet verklappen, want dat lezen jullie vanzelf wel.

 

Wat ik wel kan vertellen is dat ik me beschikbaar heb gesteld voor het bestuur. Dan zou ik de PR kunnen gaan doen. Een deel van het bestuur dat vanmorgen ook aanwezig was, is blij met mijn aanbod. Uiteraard moet het allemaal via de officiële weg, maar mijn gevoel zegt dat dit wel goed komt.

 

Dus het Westerkwartier en Noordenveld kunnen zich opmaken voor een leuk en nieuw programma bij RTV Zulthe. Interessant en informatief. Over de politiek binnen de twee gemeenten en dus komt de cursus Politiek Actief die ik op dit moment volg, goed van pas.

 

Dat ik veel ga babbelen de rest van het jaar is dus nu wel zeker. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Yello - Waba Duba.

Laatst vernieuwd: 14 May 2021 om 22:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!