Oog voor Omgeving

We komen elkaar zondag weer tegen

Wat kan de dag na de uitzending ook leuk zijn. Ik kreeg wat meer reacties en de luistercijfers kreeg ik ook te lezen vanmorgen via de groeps-app van Radio Duivenstraat.

 

Mijn programma had op dat moment de meeste unieke IP-adressen die luisterden. Mensen waren natuurlijk nieuwsgierig hoe mijn programma zou gaan klinken, want ik schreef er natuurlijk al veel over, en nu was het dan eindelijk te beluisteren.

 

Nu wordt het zondag nog spannender, want komen de luisteraars ook weer terug. In ieder geval heb ik al een hele boeiende tracklist klaar liggen. Morgen ga ik het aan elkaar monteren en hoop ik dat ik weer op ongeveer 58 minuten uitkom. Zo lang moet het wel worden.

 

Dit keer heb ik 10 tracks bedacht. Met mijn eigen verhaaltjes en ik ben weer niet alleen, want Duifje Max heeft weer een bijzondere 12 inch meegenomen, en hondje Breezer heeft een concertkaartje gevonden, waardoor je naar een boeiende concertregistratie kan luisteren.

 

Ik heb altijd een vaste eindtrack. Rendez-vous IV van Jean-Michel Jarre. Ik laat dan gewoon de album versie horen, maar vanavond sluit ik af met de 12 inch. Wees gerust, dat wordt niet de 12 inch van komende zondag. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Rendez-vous IV (12 inch Special Remix).

Laatst vernieuwd: 10 May 2021 om 21:56

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!