Oog voor Omgeving

Wat was het spannend vanmiddag

Wat was het spannend vanmiddag om 12u00. De uitzending heb ik zelf al 3 keer in totaal beluisterd, maar hoe is het anders als het eenmaal echt wordt uitgezonden. De hele wereld kon immers meeluisteren.

 

Ik droomde dat het starten van het radioprogramma niet goed ging. Dat er een uur stilte was te horen in plaats van mijn eigen programma. Maar zo ging het gelukkig niet.

 

Het programma begon keurig strak en dus netjes op tijd. Eenmaal bezig, was ik gespannen op het eind. Of mijn eindbabbel wel te horen zou zijn, omdat ik bevreesd was dat mijn programma net te lang zou duren. Maar alles ging goed.

 

Tijdens de uitzending kreeg ik meerdere reacties van collega’s van Radio Duivenstraat en ook van vrienden. Ik kreeg ook meteen een goeie tip. Dat mijn spraak meer in evenwicht moet zijn met de muziek voor wat betreft het volume. Ik was afgelopen vrijdag al begonnen met de uitzending van volgende week zondag, en daar hield ik ook al rekening mee met deze tip. Vanmiddag heb ik de rest van de tracks opgenomen, met mijn commentaar, en dinsdag of woensdag wordt het dan weer 1 geheel.

 

De kop is er in ieder geval af. Ik ben te horen geweest op Radio Duivenstraat en door iedereen te beluisteren geweest. Nu ik net een maandje bezig ben met mijn radiowerk, ben ik wel erg blij met de positieve reacties. Zeker toen het programma om 12u00 was begonnen, en meteen al reacties kreeg dat mensen mijn stem helder en goed vonden klinken, was voor mij de grootste druk er wel af.

 

Maar door de spanning, die ik eigenlijk nooit zo heb, werd ik er misschien wel een beetje gek van. Net als Max Headroom met The Art of Noise.

 

Ik wil iedereen die geluisterd heeft, hartelijk danken. Pak van mijn hart dat het vandaag allemaal gelukt is.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: The Art of Noise featuring Max Headroom - Paranoimia (12 inch extended).

Laatst vernieuwd: 09 May 2021 om 21:16

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!