Oog voor Omgeving

Wat voelt het fijn om verliefd te zijn aan zee

Nog 3 weken geduld hebben en dan gaan Anne en ik een lang weekend naar het mooiste dorp aan de Noordzeekust, Egmond aan Zee. We hebben dan écht iets te vieren.

 

Op 10 februari aanstaande hebben we al 6 jaar een prachtige relatie. Op 10 februari 2018 begon het dus allemaal. Mijn grootste geluk. Werkelijk, ik kan me nog helemaal herinneren hoe die dag verliep. Anne woonde toen in Noordbroek en kwam per Valystaxi bij me thuis. Sindsdien is ons leven compleet veranderd. Nooit meer alleen, super verliefd, trots op elkaar, onvoorwaardelijke steun aan elkaar bieden en natuurlijk genieten we elke dag van elkaar. Anne zit dus al 6 jaar diep in mijn vezels genesteld.

 

Eigenlijk begon het allemaal op 26 januari 2018. Tijdens een diner bij Van Der Valk Zuidbroek, waarvoor ik Anne had uitgenodigd, kwam voor mij de bliksemschicht binnen vliegen. Ik was opeens stapel verliefd. Tussen 26 januari en 10 februari dat jaar, belden we elkaar plat, was WhatsApp een belangrijk en nuttig appje op onze iPhone, want we hadden dagelijks contact en dan ook nog meerdere momenten op 1 dag.

 

Op 9 februari vertrekken we naar Egmond en gaan dan op onze manier genieten van dit weekend. Una en Devon komen dan ook gezellig langs en dus wordt het echt super leuk. Hopelijk krijgen we geen bergen sneeuw, want anders wordt het wat lastig om er te komen. Ach, ik als eeuwige optimist krijgen we die vrijdag op tijd de taxi om naar Egmond te gaan.

 

Wat wel grappig is, dat de weken dezelfde indeling hebben als 6 jaar geleden. Dus toen viel 10 februari ook op een zaterdag, net als dit jaar.

 

Doordat we dus even een paar dagen weg zijn, ben ik ook al wat aan het vooruit werken omtrent mijn radioprogramma. Gisteren zat ik al in mijn studio om een aflevering in elkaar te zetten. Dit doe ik trouwens elke dinsdag, maar morgen volgt er nog zo’n dag, zodat ik de week voor ons Egmond-weekend even geen ruimte zie om aan mijn nieuwste aflevering te werken.

 

Ja, het blijft af en toe wat puzzelen om mijn afleveringen op tijd klaar te hebben. Dit is altijd al een kleine uitdaging, maar na 142 weken er mee bezig te zijn geweest, ben ik nog nooit in tijdnood gekomen. Een kwestie van goed plannen zeg maar.

 

Als dagafsluiting heb ik een plaat uitgekozen uit 1959. Anne en ik gaan gezellig naar de zee en daar past dit liedje goed bij.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Phil Phillips & The Twilights - Sea of Love.

Laatst vernieuwd: 17 Jan 2024 om 22:46

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!