Oog voor Omgeving

Wat nu? Wat is het volgende? Waar gaan we naar toe?

Het is zaterdag. Het begon met een steengoede column van Youp. Daar had hij het onder andere over Prinses Amalia. Dat ze wel eens lesbisch kan zijn. Niks mis mee lijkt mij,. Dat wordt toch mooi als Amalia Koningin wordt, dan hebben we er opeens 2. Zo kwamen Anne en ik op een gesprek wat begon met het Koninklijk Huis en daarna over wat we allemaal hebben gedaan in die tijd dat Amalia werd geboren.

 

Als ik over mezelf spreek, kwam ik ook opeens achter dat ik precies 30 jaar geleden, nou ja, op 1 oktober 1991 begon met mijn BBS. Dat ik sinds 22 juli 1996 bij de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij terecht kwam. Dat ik in 1997 ging trouwen met mijn eerste vrouw en dat, toen Amalia werd geboren in 2003, dat ik op dat moment bij een kerstfeestje was van Connect International. In 2003 woonde ik al 3 jaar in dit huis en voor de rest weet ik zo niet meer wat er allemaal hier gaande was.

 

Het was toen wel goed vertoeven. Ik had een baan van 40 uur in de week, dus was ik weinig thuis. In 2005 werd het even spannend binnen mijn toenmalige relatie, en in 2015 was ik opeens alleen. Sinds ik arbeidsongeschikt raakte leef ik pas echt goed in dit huis. Zeker sinds mijn allerliefste en mooiste Anne hier woont, ben ik super gelukkig en hoop het nog lang te blijven.

 

Het leven staat vol verrassingen. Zo krijg je een mailtje binnen waarvan je goed kan schrikken, maar als ik dan weer aan mijn lieve Anne denk, merk ik pas hoe blij ik ben met mijn huidige leven.

 

En dat allemaal naar aanleiding van Amalia, of eigenlijk Youp. Ik ben helemaal geen Koninklijk Huis fan, maar vond het wel grappig hoe zo’n column je tot dit verhaal kunt brengen.

 

In ieder geval is de vraag: Wat nu? Wat is het volgende? Waar gaan we naar toe?

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - What now, what next, where to.

Laatst vernieuwd: 16 Oct 2021 om 21:40

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!