Wat moet een man nou zonder vrouw?

Het was vandaag een heerlijk rustig dagje. Ik stond vanmorgen op rond 9u00. De thuiszorg kwam rond 10u15 voor Anne, en dan ben ik liever wat eerder op, zodat ik Anne kan verwelkomen met een mok koffie en crackertjes. Zo gebeurde het ook. De thuiszorg was keurig op tijd en Anne werd verblijd met heerlijke paaseitjes. Die kreeg ze dus vanmorgen van de thuiszorg.

 

Nadat de thuiszorg weer was verdwenen, kropen we nog even in bed. Ik was er ook wel even aan toe om mijn slaap in te halen. Daar is immers een zondag voor.

 

Rond 12u30 was ik weer beneden en zag dat de offerte binnen was van mijn koptelefoon. Die heb ik betaald en waarschijnlijk komt die dan woensdag binnen. Verder heb ik bij Bol een MicroSD  kaart besteld. Om precies te zijn de Samsung Evo + Micro SD  XC 256GB. Dinsdag wordt dit MicroSD-kaartje bezorgd. Dit MicroSD kaartje past in mijn Rode Caster Pro, zodat ik mijn eigen uitzendingen kan opnemen in MP3 en dus is mijn Rode helemaal kompleet.

 

Verder zijn Anne en ik lekker samen de middag doorgekomen. Geen technische dingetjes verder omtrent mijn radioprogramma, maar gewoon gezellig op onze manier Pasen gevierd.

 

Wat ik zo bijzonder en fijn vind aan Anne, dat ik alle ruimte krijg om zo goed mogelijk mijn radioprogramma kan voorbereiden. Ok. Ik heb er ook wel voor gespaard, maar dat ik de ruimte krijg hiervoor is natuurlijk erg lief. De aanschaf van de spulletjes zijn nu wel klaar. Het voelt ook goed en als mijn koptelefoon en MicroSD-kaart binnen zijn, kan ik eindelijk beginnen met het oefenen met de mooie Rode.

 

In het liedje van vanavond wordt er gezongen wat een vrouw zonder man moet. Wat een man zonder vrouw moet? Ik denk dat ik niet meer zonder kan. Anne is voor mij alles. Ik kan mijn nieuwe hobby helemaal goed van start laten gaan. Ik krijg alle ruimte en het aller mooiste en fijnste is dat Anne er hierdoor ook zo van geniet. Hoe mooi wil ik het hebben. Ze is echt een lieverd.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Vaya Con Dios - What’s a woman.

Laatst vernieuwd: 04-04-2021 om 21:59

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!