Wat me morgen brengt

Het is een drukke tijd. Allereerst ben ik druk met mijn radioplannen. Vanmorgen ben ik alvast bezig geweest met het intro voor mijn radioprogramma voor Radio Duivenstraat. Op 9 mei is pas de uitzending, maar ik ben alvast begonnen met het opnemen. Uiterlijk 6 mei moet het gehele programma klaar en perfect in elkaar zitten, zodat jullie heerlijk kunnen luisteren op zondag 9 mei tussen 12u00 en 13u00.

 

Maar ik ben ook met iets heel anders bezig. Vanavond had ik de tweede cursusavond van Politiek Actief. Per avond ben je lekker 3 uur zoet. Op 20 april was de eerste les, toen ging het over de landelijke politiek. Hoe dit precies in elkaar zit, en vanavond ging het over de gemeente. De gemeenteraad, het college, de gemeentesecretaris, griffie en nog heel veel meer. Super interessant.

 

Ja, morgen wordt het ook weer een spannende dag. Dan ga ik naar de studio van RTV Zulthe. De streekomroep voor het Westerkwartier en Noordenveld. Ik ben gevraagd of ik daarvoor wil gaan werken als presentator, maar ook als technicus. Morgen ga ik met de technicus overleggen of me de techniek ook echt gaat lukken. Later krijg ik een gesprek of het presenteren ook echt wat voor me is. Het presenteren is dan live, en dan heb ik wel een mooie interactief contact met de luisteraar en kan ik gasten uitnodigen om een interview te gaan houden in de studio. Het zou dan een politiek geaard programma worden.

 

Dus mijn politieke cursus is dan precies verbonden met mijn eigen radioplannen. Hoe mooi wil ik het hebben. Ik voel me enorm vereerd dat RTV Zulthe me hiervoor heeft gevraagd.

 

Zo kom ik eigenlijk wel tot mijn dagafsluiting. Niemand weet precies wat je morgen allemaal kan verwachten, maar de ontwikkelingen die ik de afgelopen maand heb meegemaakt, is het voor mij helemaal de vraag wat er in de nabije toekomst me allemaal brengt. De radio, de politiek, of misschien wel allebei in 1 mooi en bijzonder pakketje. Gelukkig ben ik daar zelf de beslissende factor in. Ik geniet van alle ontwikkelingen en het verbaast me wel dat het allemaal zo mooi voor mijn voeten terecht komt.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Eurythmics - When tomorrow comes.

Laatst vernieuwd: 29-04-2021 om 23:17

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!