Oog voor Omgeving

Wat kun je er toch naar uitkijken om er mee te beginnen

Zoals je hebt kunnen lezen stond ik vanmorgen voor mijn doen vroeg op. Ik heb ook niet zo best geslapen, want ik wilde eigenlijk graag aan de slag om mijn Oor voor Omgeving te gaan maken voor aanstaande zondag.

 

Rond 9u15 zat ik in de studio en begon ik om 10u08 met opnemen. Ik weet deze tijd zo precies, omdat het bestand wat ik heb opgeslagen, precies om 11u08 was bewaard. Het programma duurt precies 1 uur en 8 seconden. Hoe mooi wil ik het hebben.

 

De montage verliep erg goed. Het lassen, de overgangen van de ene plaat naar de andere, ging heerlijk. Ik krijg er absoluut steeds meer handigheid in. Daar ben ik natuurlijk reuze gelukkig mee.

 

Na dit alles schreef ik mijn promoverhaal voor zondag op Facebook en Twitter en vanmiddag hebben jullie ook al op deze blog mijn verhaal kunnen lezen.

 

Leuke en boeiende muziek natuurlijk, Vanmiddag tijdens ons diner heb ik Anne het programma laten horen. Ze vond het goed klinken en ze vond het een leuke uitzending.

 

Muziek dat je niet zult tegenkomen in mijn programma is country. Ik vind het best mooie muziek, maar het past niet in het genre wat ik elke week draai. Maar ik heb deze keer wel een hele leuke countryplaat voor je klaar staan als dagafsluiting. Het is er eentje van Johnny Cash.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Johnny Cash - Ring of Fire.

Laatst vernieuwd: 22 Jun 2021 om 22:29

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!