Wat kan je toch tevreden zijn over je eigen werk

Mijn Koningsdag bestond uit hard werken voor mijn derde proefuitzending. Mijn werkwijze heb ik veranderd. De tracklist had ik afgelopen 2 dagen al uitgezocht en daar ben ik vanmiddag eerst mee begonnen om per track in te spreken. Dit geeft me zelf meer vertrouwen per track. Als het bij liedje 5 fout zou gaan voor wat betreft de presentatie, dan hoef ik tenminste niet helemaal opnieuw te beginnen. Als je het inspreken nu per liedje doet en het gaat een keertje verkeerd, kun je het veel sneller over doen.

 

Het gekke is dat het per liedje elke keer meteen goed ging. Heb je een andere werkwijze, gaat het in 1 keer goed. Nou ja, het geeft me wel meer ontspanning tijdens het maken van het gehele programma. Ik ben nu eenmaal een perfectionist, dus zo ga ik vanaf nu maar gewoon te werk.

 

De uitzending van vandaag duurt precies 57 minuten en 31 seconden. Dat noem ik nog eens een perfecte tijd. Het programma moet minstens 57 minuten duren, dus zit ik precies goed. Het wegdraaien van het laatste nummer is dan niet erg. Daar houd ik dus rekening mee.

 

Ik ben zelf zeer tevreden over deze uitzending. De presentatie ging me goed af en de overgangen van de nummers gingen wat mij betreft ook erg goed. Dat voor de derde keer. Ben er zelf wel trots op. Ik zie het maar als mijn portfolio voor een mogelijke Sollicitatie bij een andere omroep. Heb ik eigenlijk niet meer nodig, want als ik bij RTV Zulthe kan komen werken als vrijwilliger, is mijn week al aardig gevuld. Het andere vrijwilligerswerk, zoals voor de Oogvereniging Groningen, Zorgbelang en de Streekproductenmarkt Nienoord gaat ook gewoon door.

 

Even terugkomend op mijn vandaag gemaakte en geslaagde radioprogramma, verklap ik al 1 ding wat wel past in de huidige tijd.

 

Ze willen morgen alle terrassen weer opengooien, maar als ik Ben Liebrand zijn weerbericht moet geloven, lijkt me dat niet echt verstandig.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Ben Liebrand - Het Weerbericht.

Laatst vernieuwd: 27-04-2021 om 22:50

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!