Oog voor Omgeving

Wat blijft is de leuke muziek van Spinvis

Het is nu donderdagavond. Ik zit lekker op de bank, maar eigenlijk had ik op dit tijdstip in de kleine zaal van de Oosterpoort moeten zitten. Daar treedt Spinvis nu op.

 

Ja, ik ben er niet bij deze keer. Ik was te laat met het kopen van de kaartjes. Balen, want hij heeft al weer leuke nieuwe liedjes geschreven en ik moet dus wachten op zijn nieuwe album dat op korte termijn uitkomt.

 

Erik de Jong, de zanger van Spinvis, vind ik altijd erg goed live. Ik heb hem al meerdere keer in de Oosterpoort, Stadsschouwburg Groningen, Vera en Grand Theatre Groningen mogen bewonderen.

 

Ik heb me trouwens niet verveeld vandaag. Ik ben de gehele dag zowat in de radiostudio bezig geweest met hele leuke voorbereidingen voor mijn toekomstige afleveringen van mijn Oor voor Omgeving. In ieder geval heb ik de playlist voor mijn 100e aflevering nu klaar. Verrassend al zeg ik het zelf en hoe het er uiteindelijk gaat klinken, is voor mij ook nog even een vraag. Het wordt vast een leuk uurtje. Op 2 april is het de dag dat ik al 100 zondagen te horen ben bij Radio Duivenstraat, maar aanstaande zondag eerst nog even de 97e aflevering. ;)

 

Maar omdat ik nu een beetje baal dat ik niet bij Spinvis zit, heb ik deze dagafsluiting bedacht.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Spinvis - Wat blijft.

Laatst vernieuwd: 09 Mar 2023 om 21:49

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!