Vroeger, Barchetta, Jarre en veel gepraat

Gisteren heb ik geen muzikale dagafsluiting geschreven. Ja. Komt ook wel eens voor. We hadden het gewoon zo ontzettend gezellig de gehele dag, dat ik eigenlijk niet direct stil stond bij de dagafsluiting.

 

We waren gistermiddag bij mijn moeder, waar we veel over vroeger hebben gepraat en rond 16u45 vanuit daar met Lique en Felix naar Noordbroek gereden. Met 2 auto’s, want je mag nog steeds niet met 3 mensen in 1 auto, dus Anne bij Lique in de auto en ik bij Felix. Bij Lique en Felix was het ook super. Geknuffeld met Lola en Jony, de 2 honden, en heel veel gepraat over van alles. Bij Arjen, de snackbarman van Noordbroek, nog lekkere frietjes en toebehoren besteld en opgehaald en voordat we er erg in hadden, was onze taxi er om 20u50 al weer. Rond 21u30 waren we weer thuis na een hele gezellige dag.

 

Ik pakte meteen mijn iPad en ging meteen naar de livestream van Jean-Michel Jarre. Hij gaf namelijk vanaf 21u15 een Virtual Reality concert. Gelukkig was het nog niet begonnen om 21u30, dus heb ik niks hoeven missen. Alleen viel me het concert wel zwaar tegen. Weinig tot geen sfeer en de muziek was ook niet wat ik er van verwachtte. Na 53 minuten was het alles ook alweer voorbij. De verbinding haperde nogal en zeker bij het gesprek met de fans zat er een flinke echo in. Jammer, maar ach, ik heb het in ieder geval niet gemist. Alleen wel een zware teleurstelling voor wat betreft de muziek.

 

Vandaag was het een gewone dag. Nou ja, vanmiddag dan. Onze huishoudelijke hulp, Desiree, kwam weer langs en vanavond werd het wel weer bijzonder, want toen kwamen Aradia en Martin bij ons op visite. Anne kent hun al een tijdje en Aradia heb ik al wat vaker ontmoet, maar Martin nog niet. Het was erg gezellig. Wat wel leuk was, dat ze met een Fiat Barchetta kwamen. Een zilverkleurige. Het leuke was wel dat ik in mijn vorig leven ook een Barchetta heb gehad. Dus was het wel even mooi om weer zo’n prachtige auto te zien rijden.

 

Anne en ik hebben weer heel wat gehoord, waar we mee verder kunnen. Na een tijd elkaar niet gezien te hebben, zijn Aradia en Martin ook weer wat wijzer over ons.

 

Ik had gisteren Felix nog beloofd om wat te laten horen van ZZ Top. Daar hadden Felix en ik het gisteren nog over tijdens het ritje van Hoogezand naar Noordbroek.

 

Omdat ik me helemaal geef om de liefde tussen Anne en mij, heb ik daarom dit liedje gekozen. Ze is gewoon een schat.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: ZZ Top - Ggimme all your lovin’.

Laatst vernieuwd: 22-06-2020 om 23:51