Oog voor Omgeving

Vrijdag de 13e

Het is vrijdag de 13e. Dat heb ik ook wel gemerkt vandaag. Ik geloof er absoluut niet in, dus ik ga gewoon gerust de deur uit, ook al kom ik een zwarte kat tegen, of loop ik onder een ladder door, maakt mij niet uit. Alleen was het vandaag in mijn studio een beetje een gedoe.

 

Ik was wat aan het mixen en na het terug luisteren zat er bijvoorbeeld een onverwachte ruis in 1 van de opnames. Wel gek, want tijdens de opname zelf hoorde ik daar niks van. Ook was een overgang die ik had gepland, niet zo bedoeld als wat ik in gedachte had. Jaja, de studiomiddag was wel een gevalletje vrijdag de 13e zeg maar.

 

Door dit geklooi was ik wel wat langer bezig, maar uiteindelijk is mijn werk wel goed beloond. Alles wat ik voor mijn toekomstige uitzendingen had gepland, is wel gelukt en daar ben ik natuurlijk wel weer blij mee. In ieder geval heb ik een aantal verzoekjes voorbereid en dus kunnen een aantal vaste luisteraars blij zijn met een aantal tracks in verschillende nog komende uitzendingen.

 

Na deze studiodag zijn Anne en ik vanavond lekker gaan borrelen in de Dorpskamer van Leek. Dit was hartstikke gezellig. Lekkere bitterballetjes gegeten en hopelijk blijven ze nu wel binnenboord, haha, maar in ieder geval heb ik enorm genoten van mijn lieve Anne tijdens deze borrel. We hebben ons in ieder geval gezellig en heerlijk vermaakt.

 

Vrijdag de 13e verliep wat stroefjes, maar eindigde in een gezellig, knus en lief avondje bij onze stamtafel van de Dorpskamer van Leek. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Art of Noise - Dragnet, 88 remix.

Laatst vernieuwd: 13 May 2022 om 23:30

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!