Oog voor Omgeving

Vrede! Het is maar een woord!

Vandaag vieren we Bevrijdingsdag. Mijn 157e Oor voor Omgeving heeft daarom bedacht om een Oorlog-special te gaan maken. In deze podcast hoor je de meest unieke en mooie platen dat over oorlog en vrede gaan.

Het is niet alleen een speciaal onderwerp wat je hoort, maar mijn Oor voor Omgeving is vandaag ook jarig. Ik laat al 3 jaar aan jou platen horen uit mijn eigen verzameling. Vanaf vinyl, maar ook van CD's. Het maken van mijn eigen Oortje is reuze leuk en dus ga ik er gewoon lekker mee door, want ik heb nog genoeg materiaal liggen dat jouw oortjes kan verwennen.

De Oorlog-special wordt een hele bijzondere. Ik begin met een hele beroemde plaat dat is uitgebracht in 1939 en ik eindig met een plaat dat je vertelt dat onze planeet gewoon erg mooi is om op te leven.

Wat ik allemaal ga draaien blijft dit keer een grote verrassing. Het past in ieder geval erg goed op deze Bevrijdingsdag.

Laat je maar verrassen met welke platen ik kom, die in bijzondere jasjes zijn gestoken. Leg daarom je oor maar bij je radio in een willekeurige omgeving, dan ben je ├ęcht blij dat we nog steeds in vrede naar de radio kunnen luisteren.

Dit alles is te beluisteren via: Podcast week 18, 5 mei 2024, aflevering 157 van Oor voor Omgeving.

Laatst vernieuwd: 05 May 2024 om 13:29