Oog voor Omgeving

Vier het feestje nog maar een keertje

Verkeersbord 100km/ uurOp 2 april 2021 werd mijn apparatuur geleverd waar  ik elke week met veel plezier en enthousiasme jou nu al 100 weken achter elkaar bij Radio Duivenstraat mijn Oor voor Omgeving laat horen.

 

In deze podcast presenteer ik de 100e aflevering. Op 9 mei 2021 begon ik mijn radioavontuur. Mijn aller eerste uurtje radio ooit.

 

Dankzij Huub Bammens kreeg ik deze prachtige kans en die greep ik meteen. Daarvoor had ik geen radio-ervaring. Ik begon gewoon en ik ben er sindsdien nooit meer mee gestopt.

 

De 100e aflevering. Wie had dit gedacht. Ik wel, want radiomaken is gewoon een prachtige hobby en dat ga je ook horen in deze podcast. Het begint met een liedje over een duif. Ook niet zo vreemd natuurlijk, want het is niet voor niets Radio Duivenstraat. Wat ik daarna ga draaien blijft een verrassing. Het zijn in ieder geval 10 platen die ik al eens eerder heb gedraaid, waar ik zelf van onder de indruk was.

 

Ik laat je een plaat horen die ik op 19 september 2021 draaide, een hele bijzondere remix die net was uitgebracht. Ga ik een plaat draaien dat ik op 9 januari 2022 aan je liet horen, een prachtige cover dat oorspronkelijk werd gezongen  door een artiest die helaas niet meer onder ons is. Ga je een plaat horen waarmee ik 30 oktober 2022 mijn special over een bepaalde artiest mee begon. Hoor je de aller eerste Minimix die ik heb gedraaid. Levert duifje Max me de mooiste 12 inch van de week van het jaar 2021. Hondje Breezer bezorgd mij het beste concertkaartje van hetzelfde jaar en sluit ik af met de plaat die ik ook als afsluiter gebruikte in de uitzending van 22 augustus 2021.

 

Vier het feestje maar met me mee. Dan schotel ik je voor de 100e keer een mooi, leuk, interessant en bijzonder uurtje.

 

Dit alles is te beluisteren via: Podcast week 13, 2 april 2023, aflevering 100 van Oor voor Omgeving.

Laatst vernieuwd: 02-04-2023 om 13:57