Oog voor Omgeving

Veel mooie muziek met bijzondere hunebedden

Het was vandaag een lekker gevuld dagje. Eerst de vergadering van de Commissie Mobiliteit bij Zorgbelang Groningen en daarna was het tijd voor de muziek. Ik ging namelijk na de vergadering meteen door naar Plato Groningen om geweldige albums te gaan halen.

 

Depeche Mode en Spinvis hebben elk een prachtig album uitgebracht. Die van Depeche Mode heet Memento Mori en die van Spinvis Be Bop A-Lula. Van Depeche Mode haalde ik alleen de Deluxe CD-versie en van Spinvis haalde ik zowel de CD als de LP en het bijzondere van de LP is, dat het een prachtig goud kleurtje bevat. Wat kan vinyl dan toch mooi zijn.

 

De muziek van beide albums had ik al, alleen wilde ik ze ook graag hebben op CD. De LP van Depeche Mode heb ik maar laten liggen, want de prijs vond ik daarvan te hoog. Spinvis heeft het wat dat betreft het toch een stukje beter gedaan.

 

Na dit uitstapje naar Groningen, ben ik vanavond naar Ebel en Wout gegaan die het programma Country Compleet presenteren bij RTV Zulthe. Anne zou ook eerst mee, maar ze voelde zich niet zo lekker, dus bleef ze helaas thuis. Dit vond ze zelf ook erg jammer.

 

Het was een leuke avond. De beide heren presenteren elke week 2 uurtjes op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. Dit doen ze hartstikke leuk. Ze hebben er beide ook veel over te vertellen wat ze draaien. Leuke muziek en interessante wetenswaardigheden. Ik vond het leuk om ook weer eens in de studio van Zulthe te zijn. Otte Roona kwam ook even langs en dat was ook erg leuk. Otte vertelde dat hij regelmatig naar mijn Oor voor Omgeving luistert en dat vind ik natuurlijk altijd leuk. Hihi.

 

De 2 uurtjes waren ook zomaar voorbij. Ik had ook nog een verzoekje gedaan. Gewoon een liedje van Skeeter Davis. In het eerste uurtje werd dit plaatje al gedraaid. Altijd leuk. Ook heb ik de 2 heren leuke muziek geleverd van Ray LaMontagne. Daar gaat Wout even lekker mee bezig. Wellicht wordt dit in de toekomst eens gedraaid in Country Compleet.

 

Ik heb nu een dagafsluiting die eigenlijk het gehele afgelopen weekend en vandaag wel goed beschrijft. Afgelopen paasweekend waren Anne en ik bij Allard te logeren. Dit was hartstikke leuk. We zijn bij Jan, Patricia en Mike op bezoek geweest in Barger-Compascuum. Dit was zeer bijzonder en mooi dat we elkaar weer eens gezien en gesproken hebben. Verder hebben we hebben 4 hunebedden bezocht. De D30, D31,, D36 en D37. We hadden mooi weer en gelukkig konden we de hunebedden ook makkelijk vinden. En omdat het vandaag veel over muziek ging, heb ik een geinige muzikale dagafsluiting.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Bert Hilberts - Hunebed Highway.

Laatst vernieuwd: 12 Apr 2023 om 22:57

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!