Oog voor Omgeving

Vanavond aan een speed-date meegedaan

Jullie krijgen aanstaande zondag, tussen 12u00 en 13u00, een prachtig radioprogramma te horen. Buiten de mooie muziek, ben ik ook goed te verstaan bij het aankondigen van de nummers, althans beter dan afgelopen zondag.

 

Vanmiddag heb ik al 49 minuten en 13 seconden aan elkaar gedraaid en gepraat, en morgen is het intro en het eerste nummer aan de beurt. Die 49 minuten is al lekker om te horen, maar het intro wordt ook vast leuk en boeiend.

 

Vanavond had ik trouwens mijn derde avondje politiek. Ik doe mee met de cursus Politiek Actief. Dit is georganiseerd door de gemeente Westerkwartier en bestaat uit 5 cursusavonden van elk 3 uur. Dit keer was de gemeentelijke politiek aan de beurt. Ook heb ik aan een speed-date meegedaan. Er zaten namelijk 4 raadsleden bij deze avond. De politieke partijen die er bij aanwezig waren, zijn VZ Westerkwartier, Sterk Westerkwartier, VVD en Christen Unie. Deze speed-date was best leuk. Ik ga morgen maar eens 1 van de raadsleden benaderen om te vragen of ik een fractievergadering kan gaan bijwonen. Ik bracht ook een belangrijk punt in, wat voor mensen met een beperking erg belangrijk kan zijn. Dat de gemeente meer moet doen aan de toegankelijkheid. Zowel in de fysieke wereld, als de digitale. Ik kreeg daar van 1 raadslid wel het mooiste antwoord, en daarom wil ik graag eens met die partij gaan praten. Tijdens een kopje koffie of tijdens een fractievergadering.

 

In ieder geval ben ik dus weer lekker bezig met de radio en de politiek. Komt dat even mooi uit, want vrijdag aanstaande ga ik weer naar Marum om bij RTV Zulthe te gaan praten over mijn live-programma dat informatief met een politiek tintje gaat bevatten.

 

Het is dus altijd maar afwachten in de politiek of je aan de goeie kant terecht komt.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Orchestral Manoeuvres in the Dark - The right side.

Laatst vernieuwd: 11 May 2021 om 23:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!