Oog voor Omgeving

Schandalig dat Rutte en Hoekstra aanblijven

Het is gebeurd. Het kabinet is gevallen. Terecht. Als ik lees en hoor wat er allemaal gaande is geweest bij de kinderopvangtoeslagaffaire  dan mag het kabinet nog van geluk spreken dat ze niet vervolgd worden.

 

Asher en Wiebes hebben hun biezen gepakt, wat ik kan begrijpen, maar wat ik absoluut niet kan begrijpen dat de lijsttrekkers van de VVD en het CDA gewoon vrolijk door kunnen met hun ambities. Rutte en Hoekstra gaan gewoon vrolijk door. Ik vind het ronduit onbegrijpelijk dat ze zich nog steeds als lijsttrekker beschikbaar stellen.

 

Ik weet dat de politiek best interessant kan zijn. Ik heb niet voor niks mijn eigen domein al geregistreerd om te proberen om een eigen partij op te richten. Maar deze gang van zaken vind ik echt onacceptabel.

 

Ik ga heus wel stemmen. Maar in ieder geval niet op de partijen die tijdens de schandalige kinderopvangtoeslagaffaire te maken hebben gehad. Alleen dat wordt een lastige, want op welke partij moet ik dan wel gaan stemmen.

 

Ik was ooit lid van het CDA, daar ben ik nu een half jaar lang geen lid meer van. Dit vanwege de onlogische lijsttrekkersverkiezingen binnen deze partij. De VVD is sowieso niet mijn partij en D66 is naar mijn mening ook niet meer wat het geweest is.

 

Ach, ik heb tot 17 maart nog de tijd om mijn stem te bepalen. Het wordt deze keer echt een puzzel. Ik zie het ook allemaal wel. Er kan nog heel veel gebeuren in deze 2 maanden.

 

Ik heb een dagafsluiting die niet meteen met de politiek heeft te maken, maar wel met een schandaal, wat die kinderopvangaffaire wel degelijk is. Dus Rutte en Hoekstra, vertrek uit Den Haag en houd de eer aan je zelf.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Prince - Scandalous.

Laatst vernieuwd: 16 Jan 2021 om 00:33

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!