Oog voor Omgeving

Open brief: Gezond verstand

Dag Dick Hilarius,

 

Nu lees ik je reactie die je me stuurde op mijn FB-bericht omtrent het 5G-netwerk en het Coronavirus. Tuurlijk respecteer ik ieder zijn mening en laat ik in alle rust iedereen uitpraten. Ik lees, omdat ik me tegen deze 5G-Corona onzin wil verzetten, er veel over.

Zo las ik vandaag op de NOS-site dat zendmasten in de fik worden gestoken, om te voorkomen dat er een 5G netwerk kan worden aangelegd.

 

Jouw 5G-Coronavirustheorie, en die van de rest van de sekte, is volledig onwetenschappelijk. Dat jij je laat ompraten door dit soort onzin moet jij weten, maar daar wil ik absoluut niks mee te maken krijgen.

 

Ik zou in de laatste week van juni eindelijk weer eens met jouw tandemweek in Haaksbergen mee doen met je Zicht Op Pad. Waarbij slechtzienden en blinden een onvergetelijke vakantie kan hebben. Daar zie ik per direct van af. Doordat jij het officiële Coronavirus pandemie onzin vindt, houd je waarschijnlijk ook niet aan de regels van het RIVM. Ik wil niks meer met je te maken hebben en hopelijk volgen er meer die zich afmelden bij deze tandemvakanties.

 

Ik heb namelijk het idee dat jij jouw theorie vertelt in deze weken. Dat je mensen tot andere gedachten gaat brengen. Daar wil ik niet bij horen en dus haak ik voor altijd af.

 

Jammer. Maar ik bescherm me zelf en wil niks met dit soort sektes te maken hebben.

 

Ik vind het heel erg dat je je zo hebt laten ompraten door die sekte, want ik heb je altijd geholpen om de tandemweken tot een groot succes te laten worden. Dat valt me heel zwaar van je tegen dat je zo bent omgedraaid in je gedachten.

 

Als jij contact met me wil zoeken, dat hoef je niet meer te proberen. Geen zin meer in.

 

Groet, Bert.

 

De aanleiding van deze open brief is zijn reactie op mijn verhaal op mijn blog van zaterdag 4 april.

 

Zijn reactie was als volgt: Jammer dat je zo reageert Bert. Ik kan je zoveel info geven over corona en 5G. Er is zoveel te vinden op internet en er wordt landelijk gigaveel gedeeld op facebook. Dit is echt niet te stoppen mocht je dat voor ogen hebben. Laat ik je nog één ding zeggen. Kijk er niet vreemd vanop wanneer in de loop van deze week danwel begin volgende week alle communicatie geblokkeerd wordt. Zowel internet als mobiel verkeer. Ik ga via Fb niet discussiëren.  Voor mij is het een weten. Respecteer een ieder zijn mening. Laten we tot een dialoog komen en elkaar eens uit laten praten, interesse tonen voor andere meningen. En niet zomaar in het wilde weg iets roepen. Nogmaals geniet en laat je niet opsluiten. Dat werkt averechts je gezondheid. Het ga jullie goed in alle opzichten, dat meen ik oprecht.

Laatst vernieuwd: 06 Apr 2020 om 23:00

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!