Oog voor Omgeving

Open brief aan het CDA

Open brief aan de ledenadministratie van het CDA:
Goedemorgen CDA,

Ik ben nu een aantal jaren lid van het CDA. Alleen wil ik er nu mee stoppen. Ik zal u ook uitleggen waarom.

In 2018 werd ik lid. Dit omdat ik mee wilde werken aan uw politieke ambities in mijn eigen regio. Dat is de gemeente westerkwartier. Er werd mij van alles beloofd, dat ik aan een aantal projecten mee zou werken, onder andere het toegankelijk maken van een wereld voor iedereen. Zowel op digitaal vlak als in openbare ruimten. Ik ben namelijk zeer slechtziend en ik zag echt een mooie taak voor me liggen om dit op te pakken. Echter heb ik nog maar weinig kunnen doen. Er is echter wel 1 persoon die me wel serieus neemt, dat is op provinciaal vlak, maar voor de rest hoor ik niks van de lokale CDA politici.

Verder vind ik ook dat de verkiezingen omtrent de lijsttrekker, een nogal vage bedoeling. Er zijn wat mij betreft te veel twijfels hoe het is verlopen. En als laatste vind ik Hugo de Jonge omtrent de Coronaccrisis weinig ruimte bieden om het goed aan te pakken. Met zijn eigen bewoordingen is er maar 1 oplossing en dat is het vaccin, terwijl er wellicht nog veel veiligere en betrouwbaardere oplossing te vinden zijn.

Dit alles valt me van uw partij tegen. Jammer, maar zo gaan die dingen kennelijk nu eenmaal. Ik moet er wel een goed gevoel bij hebben en dat is al een tijd niet het geval.

Dus u mag me uitschrijven. In mijn handtekening hieronder staan mijn gegevens. Mocht u verdere vragen hebben, kunt u die me uiteraard altijd stellen via mail of via een telefoontje.

Met vriendelijke groet,
Bert Zwart

Laatst vernieuwd: 26 Aug 2020 om 16:48

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!