Oog voor Omgeving

Oor voor Omgeving geheel in een ander jasje

Nu ben ik al vanaf 9 mei presentator van mijn eigen Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat. Vanmiddag was het alweer de 37e aflevering.

 

Ik draai in mijn programma vaak platen die net in een ander jasje zijn uitgebracht. De remixen zijn altijd leuk om te draaien, maar volgende week is mijn gehele programma in een nieuw jasje gestoken. Ja. Een nieuwe begin-jingle en na de eerste plaat, tijdens mijn beginbabbel van mijn programma hoor je ook heel wat anders. Het is altijd leuk om een nieuw jasje aan te trekken en dat geldt nu ook voor mijn eigen Oor voor Omgeving. Hondje Breezer heeft zelfs ook een nieuw jasje gekregen.

 

Vanmiddag hoorde je al de nieuwe afsluiting. Rendez-vous IV is verdwenen en daar is nu dus Amazonia III van Jean-Michel Jarre voor in de plaats gekomen. Welke platen ik gebruik tijdens mijn intro, ja, daar moet je volgende week zondag maar gewoon voor gaan zitten. Dat blijft een verrassing.

 

Verder blijft het concept natuurlijk hetzelfde. Je hoort volgende week de mooiste, leukste, interessantste en bijzonderste muziek.

 

Dit keer geef ik je meteen maar de playlist, want het wordt eigenlijk al spannend genoeg volgende week zondag.

 

1: Mahna Mahna & The Two Snowts - Mah na Mah na.

2: Aurora - Warrior.

3: Dead Can Dance - Opium.

4: Duifje Max met de 12 inch van de week: Talk Talk - Happiness is easy.

5: Roosbeef - Hersens.

6: Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Simple Minds - Sanctify yourself.

7: Art of Silence - 4:34AM.

8: Ben Liebrand Minimix: Vienna Symphonic Orchestra Project - Welcome to the Pleasure Dome.

9: Moses - We Just.

10: Yello - Time Palace.

 

Het wordt dus een verrassende uitzending. Zowel hoe Oor voor Omgeving gaat klinken, als de muzikale verrassing. Leg daarom volgende week zondag je oor bij je computer, tablet, smartphone of welke radiodrager dan ook in een willekeurige omgeving, dan ga je op je vrije zondag heerlijk van het alles genieten.

 

Het is weer zondagavond. Tijd voor de 7 inch van de week. Vanmiddag draaide ik Wonderland van Paul Young als de 12 inch van de week. Het leuke is ook nog, dat je de officiƫle videoclip er gratis bij krijgt. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Paul Young - Wonderland.

Laatst vernieuwd: 16 Jan 2022 om 21:47

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!