Nog maar een keertje

Vanmiddag was ik vrolijk begonnen met de opname van mijn radioprogramma voor aanstaande zondag. Dat ging redelijk goed. Een aantal lassen konden ietsjes beter, maar er zat eentje tussen die ik na het terugluisteren, beslist niet acceptabel vond. Nu het toch over moet, ga ik het redelijke resultaat, wat ik het zojuist noemde, morgenvroeg omzetten in een prachtig resultaat. Ik heb de eindfases van de lastigste lassen beter bestudeerd en dus kan het morgen alleen maar mooier worden.

 

Het is in ieder geval wel een prachtige lijst aan muziek geworden. Het is tijdens het opnemen van mijn programma, zelf ook enorm genieten van de muziek. Ik zit bijna swingend achter mijn mengpaneel. Wat is het toch leuk werk.

 

Ik kan je alvast wel verklappen welke artiesten de revue gaan passeren, althans een aantal. Zo komt Roos Rebergen samen met Torre Florim nog voorbij, maar ook Frankie Goes To Hollywood, Alphaville en ook een artiest die de dagafsluiting van vanavond in 1960 heeft geproduceerd. Het liedje wat ik je zondag laat horen komt uit 1962, dus echt een oudje, maar ik vind het zeker de moeite waard om mijn programma daarmee te beginnen.

 

Deze dagafsluiting, wat dus niet de opening is van mijn programma van zondag, komt dus uit 1960. Elvis Presley met zijn single Wooden Haert.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Wooden Heart.

Laatst vernieuwd: 19-07-2021 om 22:54

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!