Oog voor Omgeving

Na anderhalve week mijn neus weer eens in het centrum van Leek laten zien

Morgen, dinsdag, wordt het weer een radiodagje. Dan ga ik weer mijn nieuwste aflevering in elkaar zetten. De playlist had ik zaterdag al bij elkaar gezocht, 10 interessante en unieke platen. Morgen dus de boel aan elkaar praten en de platen zo mooi mogelijk achter elkaar door laten lopen.

 

Vorige week dinsdag was het ook zo’n radiodag. Alleen was het maar afwachten of het aan elkaar praten wel zou lukken, want dat weekend daarvoor was ik flink grieperig en mijn stem klonk nogal nasaal. Op de dag zelf was mijn stem gelukkig weer voor 95% optimaal en kon ik dus mooi aan het werk.

 

Morgen weer zo’n leuke dag. Het is altijd mooi om in mijn eigen platenverzameling rond te struinen om jou een mooi uurtje te laten bezorgen op de zondagmiddag..

 

Vandaag waren Anne en ik eindelijk weer eens in de buitenwereld. Ik werd op 29 september verkouden en Anne volgde daarna op de dinsdag. Uit voorzorg zijn we allebei de deur niet uit geweest en dus vandaag weer voor het eerst.

 

Lekker even bij Bakkerij van Esch in Leek genoten van ons saucijzenbroodje met voor mij een heerlijke cappuccino en nadat ik dit alles op had, ging ik even wat boodschapjes halen. Dit was wel even een dingetje, want ze waren bij de passage van Heijs met iets bezig. Zo stond er een trap tegen een gevel, werd ik verrast door een grote aanhanger en hierdoor raakte ik kort even mijn oriëntatie kwijt, maar een vriendelijke dame hielp me weer naar de juiste route.

 

Alle boodschappen binnengehaald en dezelfde route weer terug gelopen. Ik wist nu natuurlijk waar alle nieuwe obstakels stonden, dus was ik weer lekker snel terug bij mijn lieve Anne. Zij zat nog bij Bakkerij van Esch.

 

Na mijn 2e cappuccino gingen we lekker dineren bij Sadri. De Mazzel. Dit was als vanouds gezellig. Heerlijk gegeten en waar ik me altijd op verheug als ik bij Sadri ben, het heerlijke biertje. Een halve liter Warsteiner. We waren natuurlijk erg vroeg bij De Mazzel, dus waren we relatief weer vroeg thuis. Uurtje of 19.00 uur. Ach, het was super gezellig om er weer even tussen uit te zijn. Het centrum van Leek onveilig gemaakt zoals ik dat altijd noem.

 

Vanmorgen stond ik trouwens al vroeg op, althans in mijn beleving. Rond 7.45 uur was ik al wakker en ging er maar om 8.05 uur af. Moest nog wat mailtjes versturen over de actie omtrent De Dag Van De Witte Stok in het centrum van Marum wat volgende week maandag plaats gaat vinden. We gaan het shared space onder de aandacht brengen binnen het centrum van Marum. De PR-werkzaamheden die ik zelf aanslinger gaat lekker. Komende week nog wat telefoontjes plegen en hopelijk wordt het een succes. Op 16 oktober 14.00 uur ben je van harte welkom voor de ingang van de Albert Heijn te Marum. Daar gaan we beginnen met de looproute.

 

Na volgende week wordt het wat rustiger. De week van 23 oktober wordt in ieder geval een radioweekje. Ik wil wat nieuwe intro’s maken, maar ook al bedenken wat ik tijdens het kerstweekend wil gaan doen. Wellicht een special omtrent een bepaalde artiest of band of ik ga weer een MaxMix in elkaar zetten net zoals ik vorig jaar gedaan heb. Ach, nog tijd genoeg om er over na te denken.

 

Nog even twee weken door buffelen en dan me met volle aandacht richten op mijn voorbereidingen voor de toekomstige afleveringen van mijn geliefde Oortje.

 

Vorig jaar maakte ik voor het eerst een eigen jaarmix. MaxMix 2022. Die kun je nu nogmaals beluisteren als dagafsluiting van vandaag. Dan ben je in ieder geval 1 uur en 11 minuten lekker in mijn muzikale wereld te vinden.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Oor voor Omgeving: MaxMix 2022.

Laatst vernieuwd: 09-10-2023 om 20:13

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!