Oog voor Omgeving

Na 7 jaar en 1 maand is het écht voorbij

Donderdag, 11 januari, dus vandaag. Ja, een gekke dag. Ik heb er zelf voor gekozen om er mee te stoppen. Ik heb er geen spijt van, alleen was dit wel mijn officiële laatste klus voor de Streekproductenmarkt Nienoord.

 

Vanmorgen en vanmiddag ben ik druk bezig geweest met de jaaragenda’s en heb ik een opsomming geschreven over de werkzaamheden dat de toekomstige PR-medewerker voor de streekmarkt moet uitvoeren. De Facebookpagina van de Streekproductenmarkt Nienoord wat aangepast, zodat er een andere beheerder de FB-pagina kan bijhouden en heb ik ook een document geschreven met alle links en wachtwoorden die nodig zijn voor de officiële website van de streekmarkt.

 

Ik ben er ongeveer 5 uurtjes mee bezig geweest met het alles. Met wel wat kleine onderbrekingen, maar dat hoort er gewoon bij. Een pauze bijvoorbeeld is altijd handig om er tussendoor te proppen.

 

Het meeste werk was toch wel de verschillende jaaragenda’s bij te werken. Niet alle websites zijn zo mooi toegankelijk. Het is gelukkig allemaal wel gelukt, zelfs met bijpassende foto.

 

Nu zit het er wel een beetje op. Ik ben nog wel beschikbaar voor wat hulp. De website van de streekmarkt vergt wel wat uitleg, maar gelukkig valt de ingewikkeldheid wel mee. Het is een super gebruikersvriendelijk CMS, dus de nieuwe beheerder kan er vast goed mee overweg.

 

Nu is het na 7 jaar en 1 maand echt afgelopen. Ik heb het altijd ontzettend leuk werk gevonden om elke maand een persbericht te schrijven en de streekmarkt hierdoor goed op de Westerkwartierse kaart te zetten.

 

Ik stop ermee vanwege de dagen nog steeds maar 24 uur bevatten. Ik krijg het gewoon te druk. De prioriteit ligt nu echt bij het radiowerk. Ik sluit me heus niet op in een donkere kelder of zo, ik blijf me nog wel met bijvoorbeeld het Platform Toegankelijk Westerkwartier en de Commissie Mobiliteit van Zorgbelang Groningen bemoeien, maar voor de rest ga ik me volledig storten op mijn mooiste en bijzonderste hobby, radiomaken. Tot op de dag van vandaag moest ik dit steeds tussen de bedrijvigheid door proppen, daar wil ik vanaf. Ik heb mooie ideeën en creatieve plannetjes om mijn programma nog interessanter te maken, daar heb ik gewoon meer tijd voor nodig.

 

Ik ga mijn collega’s van de streekmarkt wel missen. Ik heb er altijd met volle plezier mee bezig gehouden. Ik voelde me vanaf het begin geheel geaccepteerd, ook al ben ik nagenoeg blind. Ook de standhouders waren altijd vriendelijk en meewerkend. Ik heb me nooit te veel gevoeld. Het is nog steeds een super vriendelijk en collegiale groep mensen.

 

Ben je geïnteresseerd in een PR-klus, schrijf dan gerust een mailtje naar info@streekproductenmarktnienoord.nl, dan kom je absoluut in een warm nest terecht.

 

Als dagafsluiting heb ik er eentje van Roosbeef. Wat ik net al schreef, dat een dag nog steeds maar 24 uur heeft. Daarom vul ik nu mijn eigen tijd maar in met het laten horen van mooie, leuke, interessante en bijzondere muziek.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - In mijne tijd.

Laatst vernieuwd: 11 Jan 2024 om 23:24

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!