Oog voor Omgeving

Mijn website is weer een stukje mooier en uitgebreider

Vandaag heb ik een dubbel feestje. Allereerst woont Anne hier nu precies 4 jaar. Op 21 maart 2019 leverde Anne de sleutel in van haar huis aan de Havenstraat 20 te Noordbroek. Dit hebben we vandaag gevierd om lekker uiteten te gaan bij De Mazzel. Deze keer liep het niet zo als dat we dachten, maar we hebben het wel erg gezellig gehad. Ik vind het super lief en stoer dat mijn lieve Anne deze gok nam om bij mij te gaan wonen. Ach, het voelde vanaf dag 1 al erg goed aan dat we bij elkaar horen. Dus zo’n gok was het nu ook weer niet. ;)

 

Het tweede feestje gaat over deze website. Het is op meerdere pagina’s wel te merken dat mijn website waar je nu lekker in zit te lezen, is veranderd.

 

Het mooie is, dat er een pagina bij is gekomen. Dat heet Radio. Als je daar op klikt, kom je een lijst tegen met alle afleveringen van dit jaar. Dit zijn er nu 11, maar dit worden er uiteraard veel meer, want vanaf nu kun je een uur na de live uitzending, mijn aflevering terug luisteren via deze pagina. Uiteraard kun je ook de verhaaltjes lezen waar de afleveringen over gaan inclusief de playlists.

 

Ik heb nu 98 afleveringen gemaakt, maar ik heb sinds eind 2022 pas mijn Soundcloud omgeving, dus vandaar dat je pas vanaf aflevering 88, dat op 8 januari is uitgezonden, de afleveringen kunt terug luisteren. Mijn Soundcloud omgeving heet trouwens Bert Zwart Podcast.

 

Neem maar gerust een kijkje in de nieuwe pagina. Bij elk verhaal tref je een link aan, waardoor je meteen naar de goeie aflevering kunt luisteren.

 

In ieder geval ben ik reuze gelukkig dat Yze Web Diensten mij deze pagina voor mij heeft gemaakt. Zo kan ik je vanaf dit jaar mijn leuke afleveringen laten horen.

 

Het bekijken van de nieuwe pagina en het terug lezen waar de afleveringen over gaan, is wel een soort souveniertje waar je ook nog heerlijk naar de afleveringen kunt luisteren. Daarom heb ik deze dagafsluiting voor jou in petto.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Orchestral Manoeuvres in the Dark - Souvenir.

Laatst vernieuwd: 21 Mar 2023 om 22:15

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!