Mijn stem is straks overal te beluisteren

Het logo van RTV Zulthe.Dat mijn stem nu echt belangrijk gaat worden, had ik nooit gedacht. Tuurlijk is het belangrijk om te kunnen praten. En dat praten kan ik wel. Soms wat te veel voor sommige mensen, maar gelukkig kennen de beste vrienden me goed en weten dus dat ik af en toe een aardige babbelwaterval heb.

 

Afgelopen zaterdag stuurde ik al een mailtje naar Froukje van RTV Zulthe. Ik meldde me aan als medewerker voor deze streekomroep. Als presentator en wellicht ook als technicus. Gisteravond kreeg ik van haar een mailtje terug dat ze erg blij met me is. Dat ze wel versterking kunnen gebruiken en dat ik kan babbelen is ze wel achtergekomen door het telefoongesprek van vorige week woensdagavond.

 

Nu ga ik vrijdagochtend om 10u30 naar Marum voor een kennismaking. De studio staat in Marum, zo’n 7km van ons huis, dus dat valt reuze mee. Hoe die ochtend gaat verlopen weet ik natuurlijk nog niet, maar het lijkt me reuze leuk om wat voor deze omroep wat te gaan doen.

 

Ook krijg ik dan een idee hoe de techniek daar in elkaar zit. Het lijkt me wel leuk om ook de techniek te kunnen doen, maar het praten aan de microfoon lijkt me veel leuker. Wellicht kan ik het allebei daar wel uitvoeren. Niet tegelijk, maar bij andere programma’s de techniek en bij mijn eigen programma alleen het presenteren.

 

Het gaat dan wel om een live programma. Dat vind ik wel extra spannend. Thuis ben ik al druk bezig om te oefenen om een leuk radioprogramma in elkaar te zetten. Morgen ga ik mijn derde proefuitzending maken. Als het fout gaat, kan ik gewoon opnieuw beginne. Bij een live uitzending kan dat natuurlijk niet. Dat maakt het dan wel extra leuk. Gezonde spanning.

 

Vanavond kreeg ik goeie adviezen van Huub, de baas van Radio Duivenstraat. Ik had hem en een aantal goeie vrienden zaterdag mijn tweede proefuitzending toegezonden, en met de adviezen van Huub, die ik vanavond binnen kreeg, kan ik weer verder met mijn derde proefuitzending. Ik kreeg van Una en Hartmut al hele leuke reacties over de tweede uitzending, dus ik word er alleen maar enthousiaster door om hiermee verder te gaan.

 

Ik schreef net over het vele praten. De dagafsluiting heeft het er juist over. Vandaar dat ik jullie de eerste single laat horen van Talk Talk.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Talk Talk - Talk Talk.

Laatst vernieuwd: 26-04-2021 om 21:53

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!