Oog voor Omgeving

Mijn Snoopy-studio

Mijn voorbereidingen omtrent mijn radioprogramma van volgende week zondag zijn alweer begonnen. De tracklist heb ik vandaag uitgezocht en het is een super interessante lijst geworden. Daarover lees je aanstaande maandag wel meer. Het was eigenlijk niet zo moeilijk om het alles bij elkaar te zoeken. Het is in ieder geval gelukt en dit weekend ga ik er lekker mee aan de slag.

 

Vanavond heb ik ook weer wat aangepast in mijn studio. Mijn Rode, laptop en iPhone staan op een glazen tafel. Tenminste als ik er op dat moment mee bezig ben. De rode blijft altijd staan natuurlijk, maar mijn laptop en iPhone, met daaraan een extern toetsenbord, zijn alleen op die tafel aanwezig als ik dus aan het werk ben in mijn studio.

 

Hierdoor wordt het glazen blad van de tafel snel vlekkerig. Daarom heb ik nu een mooie Snoopy-handdoek, dat precies over het tafelblad past, in gebruik genomen. Het is erg prettig op deze manier. Het voelt beter en mijn Rode valt ook meer op. Voor mij weer handig als kippige DJ. ;)

 

Het leuke is ook nog, dat ik al sinds het begin dat ik de Rode heb, er een kleinere Snoopy-handdoek over mijn Rode leg, zodat het niet stoffig wordt als ik er niet achter zit. Het is dus nu echt een Snoopy-studio geworden.

 

Al met al wordt mijn studio er alleen maar leuker op. De muziek is sowieso al een genot om naar te luisteren, want dat verneem je aanstaande zondag wel, want dan ben ik natuurlijk weer volop te beluisteren bij Radio Duivenstraat met een zomerse tracklist. Er zit trouwens ook een hele kleine verwijzing in naar Vaderdag, maar dat horen jullie zondag wel. ;)

 

Ik heb in ieder geval een ontzettend leuk liedje voor je klaar staan. Het heeft natuurlijk alles met Snoopy te maken.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: The Royal Guardsmen- Snoopy versus The Red Baron

Laatst vernieuwd: 18 Jun 2021 om 22:52

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!