Oog voor Omgeving

mijn radioprogramma ligt klaar om live te gaan

Zoals je het al hebt kunnen lezen op mijn blog, gaat er iets heel bijzonders gebeuren vanaf aanstaande zondag. Tussen 12u00 en 13u00 kun je elke week mijn eigen gemaakte radioprogramma beluisteren op Radio Duivenstraat.

 

Mijn programma heet ‘Oor voor Omgeving’ en bevat instrumentale- en experimentele muziek, maar ook Nederlandstalige muziek in een net ander soort jasje en ook muziek die je wel kent, maar eigenlijk niet zo vaak hoort op de radio. Vanaf aanstaande zondag ben ik dan elke week om dezelfde tijd te beluisteren.

 

Ik heb sinds 1 april de Rode Caster Pro in mijn bezit. Een prachtig mengpaneel met daarbij een professionele microfoon. Het spelen met de Rode Caster is echt geweldig leuk. Ik maak al wat eigen jingles. Zoals voor mijn 2 rubrieken binnen het programma. Dat zijn ‘De 12 inch van de week’ en de rubriek waarin ik een concertregistratie laat horen. Duifje Max brengt me de 12 inch en hondje Breezer gaat op zoek naar het juiste concertkaartje.

 

Aan de uitzending van aanstaande zondag heb ik vanaf afgelopen donderdag tot maandag gewerkt. Gewoon 2 tot 3 nummers per dag en zo kon ik gistermiddag het alles in 1 keer achterelkaar aan mixen.

 

Het is een erg leuk programma geworden. Ik ben qua presentatie in 3 weken enorm gegroeid. Ik had voor de uiteindelijke opname al 5 proefuitzendingen gemaakt en nu ik die zelf terug luister, vind ik de versie die ik gisteren heb afgemixt tien keer beter.

 

Ik heb van de mensen die mijn proefuitzendingen hebben beluisterd goeie tips mee gekregen. Twee van de luisteraars waren ook zelf radiopresentatoren. Ik wil de mensen die het allemaal hebben aangedurfd om die proefuitzendingen helemaal af te luisteren, hartelijk danken voor hun medewerking. Dankzij hun, ben ik met de goeie tips zover gekomen dat ik het aandurf om mijn werk aan iedereen te laten horen.

 

Je kunt dit allemaal aanstaande zondagmiddag tijdens de lunch, tussen 12u00 en 13u00, live beluisteren via de onderstaande link. Ik ben reuze benieuwd wat je er van gaat vinden. Laat me het gerust weten. Alle reacties ga ik mee aan de slag. Als er iets is wat je opviel en beter kan, dan kan ik daar weer van leren.

 

Ik wens je in ieder geval veel luisterplezier.

 

Hier de link: Live-stream van Radio Duivenstraat..

 

Groetjes van een trotse radiomaker. ;)

Laatst vernieuwd: 05 May 2021 om 15:29

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!