Mijn radioprogramma krijgt een nieuw gezicht

Het was even een radiomomentje aan het eind van de middag. Het nieuwe jaar is begonnen en dus vond ik het wel weer eens tijd worden om een nieuw intro en een andere plaat uit te zoeken om mijn programma mee af te sluiten.

 

Dit is formidabel gelukt. Gisteren had ik al een nieuwe plaat uitgezocht voor mijn afsluiting. Deze plaat mag dus altijd onderbroken worden door het journaal van 13:00 uur. Ik had vanaf het begin van mijn Radio Duivenstraat altijd Rendez-vous IV als afsluiter. Die is vanaf 16 januari vervangen door een andere plaat. Welke dat is. Ja. Zal ik dat maar wel verklappen? Ach, waarom ook niet. Het is Amazonia III geworden. Dit nummer duurt wel lang, maar het is een prachtige vervanging van Rendez-vous IV. Uiteraard ook van Jean-Michel Jarre. Ik heb het wel wat ingekort, en ik sluit ook af met een leuke jingle van Radio Duivenstraat, althans als het niet wordt onderbroken. Haha.

 

Mijn nieuwe intro heb ik vanmiddag in elkaar gemixt. Dit ging heel goed. Ik ben ook super tevreden over het eindresultaat. Alleen welke muziek ik hiervoor heb gebruikt, blijft nog even een verrassing. Dit intro is pas op 23 januari te beluisteren. Zo blijft de maand januari toch nog even spannend. ;)

 

Vanwege dat Rendez-vous IV van Jean-Michel niet meer als afsluiting wordt gebruikt, wil ik je graag de 12 inch van deze plaat laten horen. De Special Remix.

 

Dus op 16 januari hoor je de nieuwe afsluiting, en 23 januari het nieuwe intro. Stay tuned! ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Rendez-vous IV, 12 inch Special Remix.

Laatst vernieuwd: 07-01-2022 om 00:03

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!