Mijn Oortje nu 3 keer in 1 week te beluisteren

Aanstaande zondag ga ik de 80e aflevering presenteren van mijn Oor voor Omgeving. Dat zijn meer dan 800 platen die ik je heb laten horen. Duifje Max en hondje Breezer doen al 80 keer hun werk perfect. Zoals je begin deze week hebt kunnen lezen, blijven ze ook vrolijk mijn programma vullen met leuke en verrassende jasjes.

 

Zondag hoor je gewoon een reguliere aflevering. Wel hele leuke muziek, maar ik besteed niet echt aandacht aan die 80e aflevering. Deze week ben ik al aan het brainstormen over de Kerst en Oud&Nieuw. De eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn mijn uitzendingen te horen. Vorig jaar had ik de Duifje Max Top 6 en de Hondje Breezer Top 9. Dat ga ik dit jaar niet meer doen. Als het een beetje gaat lukken, wil ik proberen om een mix te maken van een uur van de mooiste platen die ik in 2022 heb gedraaid. Dan geen babbels, maar pure muziek dat heerlijk in elkaar doorloopt. Of me dit ook echt gaat lukken? Geen idee. Zo niet, dan maak ik er een reguliere aflevering van, zowel met de Kerst als met Oud&Nieuw. Ik heb nog ruim een maand de tijd, dus genoeg om mijn Rode aan het werk te zetten de komende weken.

 

Ik heb nog wel een huishoudelijke mededeling. Mijn herhalingen zijn verhuisd. Normaal hoor je de herhaling van mijn Oor voor Omgeving op de woensdagavond 22:00 uur, maar nu zit ik op de donderdagavond 23:00 uur. Wel een latertje, maar goed, de programmering is zo gepland. In ieder geval kun je me sowieso ook nog in de nacht van donderdag op vrijdag beluisteren tussen 3:00 en 4:00 uur. Dan lig ik meestal te pitten, maar voor diegene die nachtdienst hebben, kunnen dan heerlijk naar Oor voor Omgeving luisteren. Wat wel mooi is, dat die 2e herhaling voor mij nieuw is, dus nog meer airplay voor mijn radioprogramma. Daar ben ik reuze blij mee natuurlijk.

 

Omdat ik mijn programma voor zondag al klaar heb, hoor je me nog wel op het einde van het programma vertellen over de herhaling, alleen dat klopt dus niet helemaal.

 

Ik was vanavond een beetje aan het rond snuffelen door al die 80 afleveringen. Ik merk dat ik nu veel sneller praat dan vorig jaar. Ook de verschillende intro’s waren vorig jaar nog wat traag, maar nu vind ik zelf dat het intro lekker klinkt. Ik blijf altijd kritisch naar mezelf. Anne luistert ook altijd mee en ook zij attendeert me af en toe op iets wat de volgende keer dan net iets beter kan en dat neem ik dan weer mee in de nieuwe afleveringen.

 

Voor wat betreft de muziek. Ik draaide in mijn aller eerste aflevering een hele leuke Minimix van Ben Liebrand. Die laat ik je nu als dagafsluiting horen. Het is immers herfst en we krijgen vast nog wel wat wind, regen, onweer, bliksem en daar hebben de weervrouwen en weermannen het maar druk mee. Net als in deze Minimix.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Ben Liebrand Minimix - Weerbericht.

Laatst vernieuwd: 09-11-2022 om 22:32

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!