Mijn mengtafel is bijna onderweg

De offerte is onderweg. Mijn Rode Caster Pro is bijna besteld. Hartmut was vanmiddag hier om mee te helpen om de CD-speler en draaitafel in mijn toekomstige studio te plaatsen. Het moest van zolder komen, en doordat ik niet meer wist waar het alles stond, heb ik 1 paar goeie ogen uitgenodigd om me hiermee te helpen.

 

Voordat we naar de zolder gingen, heeft Hartmut wat rond gesnuffeld op internet of de Rode Caster Pro ook goedkoper werd aangeboden dan die €800,-. Na wat zoeken, kwam hij op de site van Bax Shop. Dat is een bedrijf die zich totaal heeft gespecialiseerd in dit soort apparatuur. Anne kwam ook al zo’n link tegen, maar wellicht dat Hartmut een nog goedkoper adresje wist te vinden. Dat was niet het geval, dus heb ik Bax Shop in Apeldoorn gebeld.

 

Mark, de verkoper van Bax Shop, vertelde me enthousiast over de Rode Caster Pro. Wat er allemaal mogelijk is en toen ik vertelde dat ik slechtziend ben en daarom aan hem vroeg of het wel bruikbaar voor mij zou zijn, zei hij dat alle knoppen en schuiven goed te voelen zijn. Ik vroeg aan hem of hij voor mij een offerte kan gaan maken. Dus een offerte met als inhoud, 1 Rode Caster Pro, 1 Rode Podmic Podcast Microfoon en 1 microfoonstandaard. Ik vroeg er ook meteen bij of ik korting kon krijgen op de microfoon als ik er 2 zou bestellen. Ik hoopte dat ik nu al de offerte in mijn mailbox zou hebben liggen, maar helaas. Morgen is er weer een dag.

 

Deze mengtafel gaat me €519,- kosten. Een heel stuk lager dan het bedrag wat ik gister hoorde. Dus als de offerte me bevalt ga ik morgen de mengtafel bestellen en kan het ergens begin volgende week worden geleverd.

 

Wat ook leuk is, dat ik met deze mengtafel ook zelf jingles kan maken. Er zit namelijk een audio-opslag module in. Geen computer nodig, maar alles met het mengpaneel regelen. Het geluid wordt natuurlijk super, want de microfoon is speciaal voor dit mengpaneel ontworpen. Er zit zelfs een anti-schok in de microfoon, zodat als ik per ongeluk me stoot aan de mengtafel, hoor je dat niet in de opname.

 

Ik kan niet wachten om het te bestellen en te ontvangen. Het is een goed adres waar ik het bestel. Er zit namelijk een 120 dagen retour regeling in. Maar ik ga er vanuit dat ik er goed mee kan werken en jullie de allerleukste radioprogramma kan laten horen.

 

De garantie dat ik 120 dagen de tijd heb om het terug te kunnen sturen, is wel een prettige ontsnapping. Maar ik hoop natuurlijk dat ik niet hoef te ontsnappen van deze prachtige mengtafel. Ik kan hier gewoon jaren mee vooruit.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Poets of the Fall - The Sweet Escape.

Laatst vernieuwd: 31-03-2021 om 21:36

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!