Mijn elfde is alweer in de maak

Donna Summer, Matt Bianco, Terence Trend D’Arby, Alain Bashung, Blancmange, Paul Simon en nog een aantal leuke artiesten passeren volgende week de revue bij Oor voor Omgeving. Jaja, ik ben vandaag begonnen met de elfde editie van mijn radioprogramma.

 

Het ging goed vanmiddag. De babbels gingen deze keer erg goed. Het klinkt een stuk vlotter dan anders. Kennelijk zit het al zo in mijn hoofd, dat het soepeltjes verloopt om de platen aan elkaar te babbelen.

 

Na deze studiomiddag zijn Anne en ik heerlijk uiteten geweest in ons eigen dorp. We hebben een ontzettend gezellige en knusse avond gehad bij De Postwagen in Tolbert. Altijd succes verzekerd en nu zitten we net lekker op de bank in ons eigen huis.

 

We hebben het over van alles gehad tijdens ons diner. Over het aanstaande bezoek aan Elmshorn, over mijn radioprogramma van vanmiddag en van volgende week zondag, en rond 21u15 was onze taxi er alweer om ons weer veilig naar huis te brengen.

 

Over het naar huis brengen gesproken. Duifje Max brengt me elke zondagavond de 7 inch bij me thuis om het aan jullie te laten horen. Vanmiddag tijdens mijn tiende uitzending draaide ik de 12 inch van de week. Dit keer verzorgd door Yazoo met Don’t Go, en nu brengt Max me dus de single-versie.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Yazoo - Don’t go.

Laatst vernieuwd: 11-07-2021 om 22:09

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!