Mijn eigen Podcast

Sinds gisteren heb ik me aangemeld bij SoundCloud. Dit heb ik gedaan, vanwege ik wat podcasts wil gaan maken voor mezelf.

 

Ik heb er nu eerst 3 afleveringen van mijn Oor voor Omgeving op staan om te kijken of ik er mee kan werken. Gisteravond ben ik daar lekker mee aan het spelen geweest. Vandaar dat je de dagafsluiting van gisteren heb moeten missen.

 

Vandaag heb ik mijn account verzegeld met een abonnement. Via de website van SoundCloud kan ik me perfect redden en de app op mijn iPad werkt voor 95% goed. De VoiceOver is af en toe aan het klooien in de app, want niet alle knoppen zijn gelabeld, maar ach, de belangrijkste opties kan ik wel via de VoiceOver benaderen. Ik heb een abonnement genomen, want dan kan ik onbeperkt bestanden uploaden. Als je gratis gebruik wilt blijven maken van de upload binnen SoundCloud, dan kan dat uiteraard, maar dan kun je maar maximaal 3 uur aan muziek uploaden.

 

Nadat ik mijn abonnement heb geactiveerd, heb ik ook maar gelijk mijn Jean-Michel Jarre special die ik op 30 oktober heb uitgezonden in mijn Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat geupload en die kun je nu lekker terug luisteren. Ik kreeg al leuke reacties op deze uitzending, dus hoe mooi is het nu, dat je er nu altijd naar kunt luisteren via mijn eigen ‘Bert Zwart - Podcast’.

 

Het leuke is nu, dat ik deze Jean-Michel Jarre special als dagafsluiting voor je klaar heb staan. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Bert Zwart Podcast - Jean-Michel Jarre Special 30 oktober 2022.

Laatst vernieuwd: 15-11-2022 om 22:06

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!