Mijn eerste keer

Wat maak ik toch een mooie tijd mee. Het is werkelijk geweldig en fantastisch dat ik de radio nu echt heb gevonden. Uiteraard bij Radio Duivenstraat, waar ik al vanaf 9 mei dit jaar wekelijks mijn Oor voor Omgeving verzorg, maar ook dat ik nu ontzettend leuk bezig ben voor RTV Zulthe, de streekomroep voor het Westerkwartier en Noordenveld.

 

Het begon bij mij op 7 juni bij RTV Zulthe. Toen werd ik bestuurslid en toen werd er al gesproken over een informatief programma met als thema de politiek binnen het Westerkwartier en Noordenveld. Ik moest daar enorm aan wennen. Kon ook eerst de draai niet echt vinden, maar nu er echt iets concreets staat te gebeuren, voel ik me helemaal happy en ga ik samen met Koos Bijlsma de omroep nog bekender maken binnen onze streek.

 

Vanmiddag had ik dan eindelijk tijd om eens wat op de website van RTV Zulthe te gaan doen. Niels Timmerman, verslaggever van RTV Zulthe en RTV Noord heeft me daarbij goed geholpen. Ik heb sinds vandaag een eigen column binnen Zulthe. Ik ga 1 keer per week een column schrijven op de site van Zulthe. Vanmiddag was dus de aftrap. Ik schreef over het nieuwe politieke programma wat RTV Zulthe gaat uitzenden vanaf 27 november, wat ik samen met Koos ga presenteren.

 

Het verhaaltje heb je afgelopen zaterdag al kunnen lezen op dit blog, maar dus vanaf vandaag ook dus op de site van Zulthe.

 

De bedoeling is, dat ik nu elke woensdag een stukje ga schrijven op de site van Zulthe. Ik schrijf elke dag wel op mijn eigen site een verhaaltje, en ook regelmatig over het gebied van mijn streek. Ik schrijf toch wel per week minimaal 1 bericht over mijn belevenissen binnen mijn dorp en Leek, dus dat kan ik dan ook mooi gebruiken voor de site van RTV Zulthe. Het hoeft dus niet elke keer over het radioprogramma te gaan wat Koos en ik gaan presenteren. Alles wat ik binnen de gemeente Westerkwartier of Noordenveld mee maak, komt dan in mijn column binnen RTV Zulthe te staan.

 

Vanmiddag was dus de aftrap. Mijn aller eerste column binnen RTV Zulthe. Wel spannend, maar wel ontzettend gaaf dat ik dit mag doen en dat ik nu mijn eigen column mag schrijven binnen dit mooie RTV Zulthe.

 

Als dagafsluiting heb ik een geinig liedje gevonden. Kijk en luister naar ‘For the first time’.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Kenny Loggins - For the first time.

Laatst vernieuwd: 17-11-2021 om 22:57

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!