Mijn Apple valt ver van de boom

Afgelopen vrijdag ging mijn Apple laptop, Macbook Pro, opeens uit. Ik was bij iemand op bezoek om haar iPad te installeren. Uit voorzorg had ik mijn Apple laptop meegenomen. Toen ik mijn laptop aan had staan, werd het opeens zwart voor mijn ogen. Het leek erop of de batterij leeg was.

 

Eenmaal thuis en mijn laptop via de stroomkabel aangesloten, deed mijn laptop uit 2013 het nog steeds niet. Probleempje dus. Ik raakte niet meteen in paniek, want ik dacht dat het wel aan de adapter zou liggen.

 

Helaas. Vanmiddag had ik Patrick van Brisk-ICT bij me thuis om het één en ander te controleren. Hij had een nieuwe adapter bij zich en toen bleef mijn vertrouwde maatje nog steeds zwart. Patrick vertelde dat het groene lampje heel zwak brandde, en dat wist hij niet te verklaren.

 

Nu heeft Patrick de laptop meegenomen naar de zaak en wordt er donderdag naar gekeken wat er aan de hand is. Dus mijn maatje van 7 jaar oud, is nu heel ver weg van zijn pappa. ;)

 

Mijn Apple speledingetje is dus ver van huis. Wel spannend of er wat aan te doen is en hoop ik mijn maatje weer snel op De Gorn aan te treffen.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: Pikotaro - PPAP (Pen Pineapple Apple Pen).

Laatst vernieuwd: 17-11-2020 om 21:40