Oog voor Omgeving

Met gepaste afstand

Nog 2 maanden en we zitten precies 2 jaar in het virusbootje. Op 12 maart 2020 begon het alles. Een maand daarvoor zaten Anne en ik nog in Egmond aan Zee om ons toen 2 jarige relatie te vieren.

 

Maar sinds 12 maart 2020 moet je alles met gepaste afstand dingetjes gaan ondernemen. Handen schudden kan niet meer. Knuffelen ook niet. Maar ook in het OV hoor je gepaste afstand te houden van je medepassagier. Ik kan je vertellen dat ik sinds 10 maart 2020 niet echt meer in een bus of trein heb gezeten. Ok, 1 keer van Visio Haren naar de binnenstad van Groningen, maar dat was het dan wel.

 

Ik ben er al goed aan gewend om met die gepaste afstand te leren leven. Alleen ben ik reuze gelukkig met Anne, want daar hoef ik niets met gepaste afstand te doen.

 

Op 10 februari 2018 begonnen Anne en ik met onze prachtige relatie. Toen had je nog niet het vervelende virus. We zijn reuze blij dat we elkaar op tijd hebben gevonden. Wat nou als het pas in 2020 was gebeurd. Ok. Dan hebben we 2 prachtige jaren gemist, maar ook het vervoer van Tolbert naar Noordbroek en andersom was heel anders verlopen. En natuurlijk hebben we puur geluk gehad dat we onze trouwerij op 7 augustus 2019 niet met gepaste afstand hoefden te vieren met onze beste vrienden en familie.

 

In die tijd dat Anne en ik in 2020 in Egmond zaten, dus 10 februari, trad Roosbeef op in Vera. Daar kwam ik vanavond pas achter. Gek hè? Maar het is echt waar.

 

Alles gaat dus tegenwoordig met gepaste afstand. Zo kom ik dus tot mijn dagafsluiting van vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - Dichtbij & Sterrenmeisje, Live in Vera Groningen.

Laatst vernieuwd: 16 Jan 2022 om 00:28

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!