Max en Breezer blijven gewoon hun muziek brengen hoor!

Het is vandaag 7 november. Jaja, Anne en ik hebben weer een klein feestje. We hebben het niet gevierd deze keer met een etentje buiten de deur. Nee, we hebben thuis heerlijke stampot boerenkool gegeten.

 

Wat hebben we dan te vieren zou je denken. Het is dus de zevende dag van november. Niks bijzonders in principe. Maar Anne en ik zijn vandaag wel lekker precies 3 jaar en 3 maanden getrouwd. Haha. Verrassing.

 

Het was voor mij wel weer even een studiodagje. Ik heb vanmiddag weer eens lekker rond gezocht in mijn 12 inch verzameling voor de komende nieuwe afleveringen van mijn radioprogramma. Ik heb er weer een leuke stapel uitgehaald en gedigitaliseerd. Altijd leuk om het oude vinyl eens terug te horen.

 

Ook al is duifje Max een fictief duifje, daarover straks meer, maar Max was vandaag erg blij en daarom ik ook. In ieder geval heb ik een volledige playlist klaar liggen voor 1 uitzending. Wanneer die wordt gebruikt, ga ik nog even bedenken.

 

Nu even over dat fictieve duifje. Ik kreeg vanmiddag een nogal grappig berichtje binnen dat er iemand zich aan stoort dat ik een fictief duifje en hondje gebruik in mijn radioprogramma. Dat vond hij nogal kinderachtig. Dat mag natuurlijk. Ieder zijn of haar mening. Kennelijk vindt hij dit zielig. Het enige wat ik kan zeggen, dat Max en Breezer het erg naar hun zin hebben en het altijd leuk vinden dat ze iets moois bij me afleveren elke zondagmiddag tussen 12:00 en 13:00 uur.

 

Ik heb ook wel een idee van wie dit soort berichtjes komen. Maar laat ik het zo zeggen, mijn vaste luisteraars vinden Max en Breezer erg leuk. Zeker met de muziek waar ze mee komen. Ik krijg tijdens mijn uitzending altijd wel leuke reacties binnen via WhatsApp en Messenger.

 

De laatste tijd kom ik toch wat geheimzinnige dingen tegen. Ik kan maar 1 ding tegen diegene zeggen. Word vooral weer sociaal. Laat ieder zijn favoriete hobby uitvoeren. Wat er ook gebeurd. Ik blijf lekker radiomaken. Uiteraard met duifje Max en hondje Breezer.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Micky Thomas - Love of the common people.

Laatst vernieuwd: 07-11-2022 om 23:44

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!