Mamma, we komen eraan

Wat hebben Anne en ik het vandaag gezellig gehad. Eerst eens ouderwets gewinkeld in het centrum van Leek. Anne wilde wat t-shirtjes scoren en ik ging voor een joggingbroek voor in huis.

 

Dit ging perfect. We werden in alle winkels goed geholpen en zo konden we toch de gewenste kleding gaan binnen hengelen.

 

Na dit alles hebben we even voor Anne een dubbele espresso en voor mij een cappuccino gedronken bij Bakkerij Van Esch in het overdekte Liekeblom en daarna bij Vandaag Eten & Drinken heerlijk gegeten met een heerlijk wijntje.

 

Het was gezellig druk in het centrum. Gelukkig allemaal keurig op 1,5 meter en zeker bij het winkelen naar de kleding ging het allemaal keurig. Handjes gedesinfecteerd, en perfect geholpen bij alle winkels die we aandeden. Dus als 2 slechtzienden kunnen we ons perfect door het centrum van het mooie Leek navigeren.

 

Morgen gaan we voor het eerst na 3 maanden weer eens naar mijn moeder. Ze woont in Hoogezand, en dus gaan we per Valys naar haar toe. Het OV ligt ons nog niet zo, niet alleen om de Coronaregels, maar ook omdat het Groningen CS een complete bouwput is geworden.

 

Na mijn moeder, gaan we naar hele lieve vrienden in Noordbroek. Lique en Felix. Lique was tijdens ons huwelijk de getuige van Anne en doordat we elkaar al een hele tijd niet meer gezien hebben, 22 januari voor het laatst, wordt het wel eens tijd om elkaar weer te ontmoeten. Ook voor Anne erg leuk, want dan kan ze ook weer knuffelen en bassen met Lola, de Old-English Bulldog van Felix.

 

Ach, zo wordt het een geslaagde zondag, na een geslaagde zaterdag.

 

Vanwege we ook naar mijn moeder gaan, die sinds een week weer in haar eigen huis zit, na 12 weken revalideren in verpleegtehuis De Burcht te Hoogezand, heb ik een passende muzikale dagafsluiting.

 

Bonnne nuit!

 

Dagafsluiting: Genesis - Mamma.

Laatst vernieuwd: 20-06-2020 om 21:49