Lola

Vanmorgen stond ik om half 9 op. Ik wilde het nog een keer proberen om mijn radioprogramma nu goed in elkaar te zetten. De montage van gisteren vond ik zelf niet goed genoeg. Eerst even ontbeten, en om even over half 10 begon ik met de opname en 1 uur en 12 seconde later was ik hiermee klaar.

 

Het is allemaal perfect gelukt. De lassen gingen nu allemaal goed en dus ben ik super tevreden over het eindresultaat. Weer 10 liedjes en met toch een bepaald thema. Japan staat nogal in de belangstelling. En dat heeft deze keer niks met de Olympische Spelen te maken, dus dat het deels over Japan gaat, is puur toeval.

 

Vanmiddag heb ik mijn promo tekst geschreven voor deze uitzending. De opname die ik vanmorgen in elkaar heb gezet, wordt uiteraard aanstaande zondagmiddag 12u00 weer uitgezonden bij Radio Duivenstraat en kan bij jou de zondagmiddag tenminste weer goed beginnen.

 

Na dit alles kreeg ik van Anne te horen, dat Felix haar had geappt met het trieste nieuws dat Lola, de Old-Englisch Buldog, is overleden. Lola was al een tijdje ziek, maar het blijft natuurlijk zeer triest dat ze er niet meer is. We wensen Felix en Lique uit Noordbroek heel veel sterkte met het verlies van jullie maatje. Anne vind het ook heel erg dat ze er niet meer is, want elke keer als we bij Felix en Lique op bezoek waren, knuffelde Anne altijd met Lola.

 

Zo denk je dat de dag erg leuk is begonnen, krijg je in de middag dit slechte nieuws te horen. Lola was absoluut een schat en een zeer mooie Old-English Buldog en met heel veel liefde verzorgd door Felix en Lique.

 

Omdat we Lola toch willen herdenken, heb ik een speciale dagafsluiting. Ook als steun voor Felix en Lique natuurlijk.

 

Good night!

 

Dagafsluiting: The Kinks - Lola.

Laatst vernieuwd: 20-07-2021 om 22:33

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!