Lang leve het poesje in de boom

Het was een gekke dag deze eerste maandag van de maand. Het begon gewoon keurig. De wekker ging om 9u00 en wat later ging ik eraf. Ontbijtje gemaakt en tijdens dit ontbijtje nog even de tracklist doorgenomen, want morgen ga ik alle tracks in 1 opname in elkaar mixen. Er waren 2 tracks die nog wel iets beter konden qua volume, dus dat heb ik vanmiddag nog even aangepast.

 

Rond 12u00 was onze huishoudelijke hulp bij ons thuis. Het verliep zoals altijd goed, maar toen ik naar de supermarkt ging, bleek de emmer waarmee onze hulp werkte, de beugel van de emmer losgeschoten te zijn. Dus we hadden een kleine tsunami in onze woonkamer. Toen ik eenmaal weer thuis was, was ze er al ruim 30 minuten mee bezig om de boel weer droog te krijgen. Het is allemaal weer gelukt. Flink balen, want het emmertje van Anne, waarop een Franse buldog staat afgebeeld is dus nu beschadigd. We hebben al wel een idee om er toch nog wat van te maken. Niet meer als emmer, maar wat dan wel, de tekening die op de emmer staat afgebeeld, is gelukkig nog intact.

 

De vloer is gelukkig weer goed droog. Niet de gehele kamer was nat, maar een streep vanaf de keuken zo naar voren in de rechterhoek van de kamer. Nou ja, het is gebeurd.

 

Wat ons vanmiddag ook opviel, dat de maandelijkse test van het luchtalarm pas om 12u09 aan sprong. Anne vertelde me later dat dit kwam doordat er in Nieuwolda, ruim 45km van ons huis, een ongeluk was gebeurd en dat er kennelijk geen mensen aanwezig waren om het maandelijkse luchtalarm te gaan testen. Dit is fraai. Als er dus echt wat aan de hand is, en er moet een poesje uit de boom worden gered, kunnen we niet worden gealarmeerd, want de mensen die dat poesje uit de boom moeten halen, hebben geen tijd om het luchtalarm te activeren. De provincie ligt dan dus helemaal plat omtrent dit testen van het luchtalarm.

 

Ik schrijf het wel wat cynisch op, maar dat door een verkeersongeluk de provincie niet gealarmeerd kan worden, vind ik ronduit zorgelijk.

 

Zo kom ik op mijn dagafsluiting. Het begint immers met een alarm. Wie weet wat ons nog te wachten staat. Lang leve het poesje in de boom. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Frankie goes to Hollywood - Two Tribes (12 inch version).

Laatst vernieuwd: 03-05-2021 om 21:33

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!