Oog voor Omgeving

Laat de rokjes maar waaien. ;)

Het was vandaag heerlijk vertoeven. Zo’n 18 graden en daarom hadden Anne en ik het leuke idee om maar eens een terrasje in Leek op te gaan zoeken.

 

Maar eerst de dag beginnen met opstaan. Ik was er rond 9.45 uur wel af en na mijn 2 tarwebolletjes maar wat plichtplegingen verricht. Wat mailtjes verstuurd, mijn promo over mijn uitzending van aanstaande zondag verspreid over verschillende Facebook-internetradiopagina’s en rond 13.00 uur kwam Rosalien, ons huishoudelijke hulp. Anne moest voor een gesprek even naar de huisarts en we spraken af, dat als Anne daarna zin had om naar het centrum te gaan, dat ze me zou bellen. Gelukkig gebeurde dat ook. Anne was vrolijk aan de telefoon en zij ging per taxi naar het centrum vanaf de huisarts en ik ging lopend van ons huis naar het centrum.

 

Het was fantastisch lekker weer. Ik had mijn vest aan, maar die was eigenlijk te warm met het zonnige weer. Nou ja, Anne appte me dat ze was aangekomen bij Bakkerij van Esch en ik was ook bijna wel in het centrum. Daar heb ik meteen mijn vest maar uitgetrokken.

 

Eenmaal aangekomen, Anne geknuffeld en heerlijk in het zonnetje en uit de wind op het terras gezeten. De vitamine D hebben we lekker binnen gehaald. Tijdens dit terrasje, ben ik even alleen wat boodschapjes gaan doen. Zo heb ik gemerkt dat een stalen pilaar niet echt mee geeft als je er tegenaan loopt. Ik liep namelijk vol tegen zo’n pilaar aan. Ik wist dat het er al jaren staat, maar kennelijk vond ik het nodig om de pilaar gedag te zeggen. De pilaar galmde nog lang na. ;)

 

Eenmaal terug van de boodschapjes, zijn we samen naar Sadri en Ben van De Mazzel gelopen. Daar hebben we heerlijk gegeten en uiteraard was het daar ook gezellig. Een heerlijk Warsteiner biertje gedronken en daarna een heerlijk rood wijntje.

 

Na dit alles, waren we wel weer om 19.45 uur thuis. Het was super leuk. Prachtig om buiten te zijn. Heerlijk gegeten, zowel op het terras van Van Esch als bij De Mazzel en zo zit ik super tevreden op de bank dit stukje te tikken.

 

Het is wel jammer dat ik slechtziend ben. Terrasjes zijn altijd gezellig, zeker als er dames met korte rokjes langs lopen. ;)

Zo kom ik op mijn dagafsluiting van vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Normaal - Dames loat die rokjes now moar waaien.

Laatst vernieuwd: 21 Apr 2023 om 21:37

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!