Kromme tenen

Niet alleen van muziek kan ik kromme tenen krijgen. maar ook van de eerste proefuitzendingen die ik in april dit jaar heb gemaakt.

 

Morgen ga ik mijn elfde Oor voor Omgeving opnemen en vanavond heb ik wat fragmenten terug beluisterd van de eerste twee proefuitzendingen van begin april. Wat een verschil. Mijn stem klonk heel anders dan nu. Ook was ik in die eerste proefuitzendingen aan het zoeken naar de juiste woorden. Ook de lassen, de overgangen van het ene naar het andere nummer, gingen nogal ruw. Gelukkig zijn deze proefuitzendingen nooit bij Radio Duivenstraat te horen geweest. ;)

 

Ik vind het nu niet meer erg om mijn officiële uitzendingen terug te luisteren. Sterker nog, soms zet ik een willekeurige opname aan als ik bijvoorbeeld met wat bezig ben wat ongeveer een uurtje duurt.

 

Vandaag hadden we onze huishoudelijke hulp weer over de vloer. Daar hadden we het onder andere over de keuze op school of je nu Duits of Frans wilde gaan doen in dat schooljaar. Ik koos ooit voor Duits, dus mijn Frans is erg roestig. Achteraf wel jammer, want nu kan ik de interviews van Jean-Michel Jarre niet meer volgen als hij dat interview afneemt in het Frans. Gelukkig doet hij het ook vaak in het Engels en dat beheers ik wel erg goed.

 

In 1983 draaide ik regelmatig de single Comment ça va van The Shorts. Nu niet voor te stellen. Ik krijg er nu zelfs kromme tenen van en het is ook nog een liedje deels in het Frans.

 

Jaja, Ik plaats nu eens een dagafsluiting, waarvan jij wellicht ook kromme tenen krijgt. Dus wees maar gewaarschuwd. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: The Shorts - Comment ça va.

Laatst vernieuwd: 12-07-2021 om 21:37

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!